Nedopadneš bídně – poletíš-li z Vídně. Evropské destinace od 1760 Kč

25. 06. 2010     Akční letenky.cz

Díky tradičnímu přepravci Austrian Airlines máte nyní, naši vážení čtenáři, jedinečnou možnost podívat se po Evropě. Za levný peníz je možno si zakoupit levné letenky do Paříže, Athén, Bělehradu a letenky do Říma a Stockholmu, to vše v letních měsících roku 2010.

Štítky:
Austrian, Letenky do Athén, Letenky do Bělehradu, Letenky do Paříže, Letenky do Říma, Letenky do Stockholmu, Letiště Vídeň, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Vídně? Vybírejte pohodlně online!
  • Další omezování evropské letecké dopravy

    (07.05.2010, Akční letenky.cz) Zatímco poslední novinky z oblasti evropské letecké dopravy byly aktualizovány Evropskou organizací pro bezpečnost leteckého provozu (Eurocontrol) 6. května 2010, deník BBC přišel dnes ráno s čerstvými informacemi. Podle Eurocontrolu v noci mezi 5. a 6. květnem došlo k obnovení erupcí islandské sopky Eyjafjöll.

  • Turkish Airlines: Letenky z Vídně do Nairobi jen za 13 677 Kč

    (14.10.2010, Letenky levně) Pokud byste se ještě letos rádi vydali do Afriky, využijte nabídku společnosti Turkish Airlines. Ta nabízí zpáteční letenky do keňského Nairobi za příjemných 13 677 Kč, přičemž se odlétá z Vídně (jak se dostat do Vídně nejlevněji?).

  • Levné letenky do Anglie s Jet2 od 1760 Kč

    (30.11.2010, Akční letenky.cz) Pomalu se k nám vkrádá čas vánoční, který potěší naše blízké a vysaje naše peněžky – o důvod víc nakupovat své letenky levně. Pojďme se proto podívat na akční letenky od jet2.com. Tentokrát se můžeme obšťastnit nákupem letenky do Manchesteru či letenky Praha – Edinburgh.

  • Oblíbené evropské metropole od 619 Kč

    (02.06.2010, Akční letenky.cz) Máte chuť někam si vyrazit, ale vůbec ještě netušíte kam? Skvělé! Máte totiž spoustu času na přemýšlení. Společnost easyJet nabízí levné podzimní letenky do Paříže, Amsterdamu a letenky do Milána.


Sponzorované odkazy


Letenky do Jižní Koreje

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.