Další omezování evropské letecké dopravy

07. 05. 2010     Akční letenky.cz

Zatímco poslední novinky z oblasti evropské letecké dopravy byly aktualizovány Evropskou organizací pro bezpečnost leteckého provozu (Eurocontrol) 6. května 2010, deník BBC přišel dnes ráno s čerstvými informacemi. Podle Eurocontrolu v noci mezi 5. a 6. květnem došlo k obnovení erupcí islandské sopky Eyjafjöll.

Štítky:
Sopečný mrak

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Stávka a omezování letů do Francie

    (16.09.2010, Akční letenky.cz) Ve Francii začala stávka pracovníků řízení letového provozu (Air Traffic Control). Stávka s velkou pravděpodobností potrvá až do 23. září 2010. Na problém stávky upozornila aerolinka easyJet na svých anglických stránkách v sekci novinek (Latest travel information).

  • Oblíbené evropské metropole od 619 Kč

    (02.06.2010, Akční letenky.cz) Máte chuť někam si vyrazit, ale vůbec ještě netušíte kam? Skvělé! Máte totiž spoustu času na přemýšlení. Společnost easyJet nabízí levné podzimní letenky do Paříže, Amsterdamu a letenky do Milána.

  • Evropské aerolinky propouští zaměstance

    (15.10.2009, Akční letenky.cz) Aerolinka ČSA České aerolínie není jedinou leteckou společností, která se chystá propouštět zaměstnance. Již před měsíce něketré velké letecké společnosti oznámily propouštění. Air France počítá s odchodem asi 1500 zaměstnanců, British Airways dokonce s číslem 1700. Další aerolinkou, která propouští ve velkém je také irský Aer Lingus, který minulý týden oznámil odchod 676 zaměstanců.

  • Nedopadneš bídně – poletíš-li z Vídně. Evropské destinace od 1760 Kč

    (25.06.2010, Akční letenky.cz) Díky tradičnímu přepravci Austrian Airlines máte nyní, naši vážení čtenáři, jedinečnou možnost podívat se po Evropě. Za levný peníz je možno si zakoupit levné letenky do Paříže, Athén, Bělehradu a letenky do Říma a Stockholmu, to vše v letních měsících roku 2010.


Sponzorované odkazy