Wizzair: Zpáteční letenky do ukrajinského Kyjeva jen za 700 Kč!

07. 07. 2010     Letenky levně

Maďarská nízkonákladová společnost Wizzair přišla s poměrně zajímavou nabídkou na zpáteční letenky na letiště Kyjev Boryspil. Z polských Katovic se do hlavního ukrajinského města podíváte za pouhých 700 Kč. Dostupných termínů je  zejména v září prozatím dost, výlet tak můžete uskutečnit třeba v období od 30. srpna do 3. září. Letenky bukujte na Wizzair.com.

Štítky:
Letenky do Kyjeva, Letenky na Ukrajinu, Letenky Wizz Air, Letenky z Katovic, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Kyjeva? Vybírejte pohodlně online!
  • Zpáteční letenka do Moskvy za 3 745 Kč

    (20.02.2011, ) Velmi výhodné letenky z Prahy do Moskvy si můžete zarezervovat se společností Aerosvit Airlines. Ta nabízí zpáteční let přes ukrajinský Kyjev za krásnou cenu 3 745 Kč.

  • Levné letenky do Indie: Z Prahy do Dillí jen za 8 639 Kč

    (12.04.2010, Letenky levně) Ukrajinské aerolinky nadále pokračují se svojí promoakcí na letenky do indického Dillí. Ty s odletem z Prahy a mezpřistáním na letišti Kyjev Borispol si tak můžete zakoupit již za 8 639 Kč. Letět můžete třeba 17. května tam a 25. května zpátky. Daní za nízkou cenu letenek jsou však aerolinky, které let operují.

  • Wizzair bude létat blíže k centru Kyjeva

    (18.01.2011, Rádi cestujeme) Wizzair oznámil přesun svých aktivit v Kyjevě z letiště Boryspil na letiště Žuljany. Nová základna bude zprovozněna 27. března 2011. Touto změnou budou ovlivněny pravidelné linky na trase Kyjev: Antalya (Turecko), Kolín nad Rýnem, Dortmund, Hamburg-Lübeck, Memmingen (Německo), Katowice (Polsko), Londýn-Luton (Spojené království), Oslo-Sanderfjord Torp (Norsko), Stockholm-Skavsta (Švédsko), Simferopol, Treviso (Itálie). Žuljany jsou narozdíl od Boryspilu dobře dostupné z centra Kyjeva. K letišti jezdí i kyjevská MHD.


Sponzorované odkazy


Letenky do Alžírska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.