Lufthansa: Vyhrajte dvě letenky v business class do země letošních mistrů světa ve fotbale

05. 07. 2010     Letenky levně

Se zajímavou soutěží o dvě letenky ve třídě business přišla německá Lufthansa. Ve fotbalové hře stačí rozpoutat co největší mexickou vlnu a nasbírat tak co nejvíce bodů. Vítěz soutěže se pak může těšit na iPod Touch a hlavně na dvojici letenek do země letošních vítězů MS ve fotbale.

Štítky:
Lufthansa, Soutěž o letenky

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • EgyptAir: Levné business letenky do Asie a Afriky

    (06.02.2010, Letenky levně) Se zajímavou nabídkou na business letenky s odletem z Vídně přišly aerolinky EgyptAir. Až do vyprodání volných míst nabízejí zpáteční letenky v obchodní třídě za skvělé ceny.

  • Soutěž: Umíte zpívat? Vyhrajte zpáteční letenku v business třídě do San Francisca!

    (20.05.2010, Letenky levně) Aerolinky Swiss přišly s jednou z nejzábavnějích soutěží o letenky, které tu za poslední dobu byly. Stačí nahrát originální video na klasickou písničku San Francisco od Scotta McKenzieho a nahrát ho na stránku http://www.singfrancisco.com/ Originalitě se meze nekladou. Vítěz získá dvě zpáteční letenky v business třídě do San Francisca právě od společnosti Swiss.

  • Levné letenky do země sýra a tulipánů od 599 Kč

    (21.02.2011, Akční letenky.cz) Pokládáte-li se za pravé gurmány sýrů či byste na vlastní oči rádi spatřili květinovou aukci? Ať tak či onak, aerolinka easyJet vás může překvapit svojí příjemnou akcí na letenky. Nejlevnější letenky do Amsterdamu od této společnosti můžete zakoupit již za příjemných 599 Kč.

  • Za pár korun tam i zpět, poznej jak ti chutná svět!

    (29.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová německá aerolinka Air Berlin přichází na trh s novou akční nabídkou letenek. Pokud máte zálusk na levné letenky do Bělehradu, Sofie, Kodaně či letenky do Barcelony a Milána, je tato nabídka přesně pro vás! Cena letenek začíná na částce 2213 Kč za let tam i zpět včetně daní a poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švédska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.