Aerosvit Airlines: Zpáteční letenky z Prahy do Dillí jen za 10 651 Kč

19. 06. 2010     Letenky levně

Milovníci dobrodružství nyní mohou vyzkoušet hned dva zážitky najednou a za zvýhodněnou cenu, když ukrajinské aerolinky Aerosvit Airlines nabízejí zpáteční letenky z Prahy do indického Dillí jen za 10 651 Kč. Termínů je k dispozici dost až do začátku příštího roku, takže lze letět prakticky kdykoliv.

Štítky:
Aerosvit Airlines, Letenky Aerosvit Airlines, Letenky do Dillí, Letenky do Indie, Letenky z Prahy

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Indie: Praha – Dillí a zpět jen za 10 715 Kč!

    (10.10.2010, Letenky levně) Tradičně levné letenky do zemí na východ od nás nabízí ukrajinská společnost Aerosvit Airlines. V její současné nabídce nalezneme třeba indické Dillí jen za 10 715 Kč! Odletá se samozřejmě z Prahy s tím, že je nutné absolvovat mezipřistání na kyjevském letišti Boryspil.

  • Levné letenky z Prahy do Dillí jen za 8 292 Kč

    (24.02.2010, Letenky levně) Pokud jste doposud nenavštívili indické Dillí a rádi byste to napravili, máte ideální příležitost. Na serveru Pelikán si můžete zakoupit zpáteční letenky s odletem z Prahy jen za 8 292 Kč. Volných termínů po celý rok je přitom stále dost, letět můžete třeba v termínu 17. května – 25. května.

  • Levné letenky do Indie: Z Prahy do Dillí jen za 8 639 Kč

    (12.04.2010, Letenky levně) Ukrajinské aerolinky nadále pokračují se svojí promoakcí na letenky do indického Dillí. Ty s odletem z Prahy a mezpřistáním na letišti Kyjev Borispol si tak můžete zakoupit již za 8 639 Kč. Letět můžete třeba 17. května tam a 25. května zpátky. Daní za nízkou cenu letenek jsou však aerolinky, které let operují.

  • Finnair: Letenky Praha – Dillí a zpět za 12 100 Kč!

    (16.10.2009, Letenky levně) S akční nabídkou letenek do Asie přišel krom Lufthansy i Finnair. Za velmi slušných 12 100 Kč nyní nabízí zpáteční letenky z Ruzyně do indického Dillí, přičemž se v rámci cesty podívate ještě na přestupní letiště v Helsinkách. Nákup letenky můžete rozmýšlet až do 2. listopadu, kdy akce končí, přičemž letět můžete nejpozději 27. března 2010.


Sponzorované odkazy


Letenky na Filipíny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.