WizzAir: letenky do Barcelony a Madridu dál v prodeji

22. 07. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir dnes oznámila svůj zimní letový řád. V něm zůstane i nadále v nabídce spojení Praha - Barcelona a Praha - Madrid, a to dvakrát týdně. Tuto dobrou zprávu pro milovníky Španělska navíc aerolinka doplnila tím, že nabídne více letů do Londýna.

Štítky:
Letenky do Barcelony, Letenky do Londýna, Letenky do Madridu, Letenky do Španělska, Letenky do Velké Británie, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Barcelony? Zajímají vás letenky Madrid? Vybírejte pohodlně online!
  • Smart Wings letenky: řecké léto 2011 již v prodeji

    (29.11.2010, Akční letenky.cz) Český nízkonákladový přepravce Smart Wings spustil prodej letenek na léto 2011. Konkrétní se jedná o letenky do Řecka a to do následujících destinací: letenky na Korfu, letenky do Chanie, Heraklionu, na Rhodos, do Soluně, Zakynthosu a letenky na Kos. Letní řád pro letenky do Řecka zobrazuje následující tabulka.

  • Nejlepší letenky: levně naskrz Evropou a zpět od €59

    (17.08.2010, Akční letenky.cz) Ty nejkrásnější evropské destinace jsou teď v prodeji od Austrian Airlines. Můžete cestovat již od €59 (tedy asi 1465 Kč) a to včetně všech poplatků za cestu tam i zpět. Pokud si toužíte dopřát pár dní dovolené, potěšte se nákupem levné letenky do Barcelony, Moskvy, Nice, Hamburgu či objednáním online letenky do Paříže.

  • EasyJet prodává letenky na letní sezónu 2011

    (20.10.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová společnost EasyJet nabízí v prodeji letenky do Bristolu a Londýna na období jara a léta 2011 již nyní. Cena letenek se pohybuje v tomto období od 709,- Kč. Pokud tedy plánujete letní výlety či dovolenou, letenky do Bristolu a Londýna si u EasyJetu můžete zakoupit už teď.

  • Letiště Praha Ruzyně se zřejmě privatizovat nebude

    (01.10.2009, Akční letenky.cz) O prodeji letiště Praha Ruzyně se uvažovalo od roku 2002 do včerejška, kdy Poslaneckou sněmovnou prošel návrh na zákaz privatizace státem vlastněné společnosti Letiště Praha. Toto rozhodnutí ovšem neznamená definitivní konec snah o privatizaci. Zákon nyní postoupí do Senátu ČR, který jej může Poslanecké sněmovně vrátit.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.