Last minute letenky do Řecka zlevnily nejvíce

03. 08. 2010     Akční letenky.cz

Podle deníku Mediafax.cz došlo letos ke zlevnění last minute zájezdů a letenek, nejvíce se propad v cenách projevil na zájezdech do Řecka a Bulharska. Ceny zájezdů jsou tak údajně až o 8,5 % nižší než v loňském roce (pro měsíc červenec). Pokles cen patrně souvisí s propadem zájmu turistů o dané destinace.

Štítky:
Letenky do Řecka

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levne last minute letenky: Domin. republika

    (11.01.2011, Rádi cestujeme) Aktuální levné last minute letenky najdete na trase Berlín-Dominikánská republika, do města Punta Cana. Let je se společnosti Air Berlin. Termín letu: 12. ledna - 20. ledna 2011. Cena dvou zpátečních letenek je 558 €, to je zhruba 14 000 korun. Objednávat můžete na této adrese. A protože se jedná o last minute, spěchejte, letenky se obvykle rychle vyprodají.

  • ČSA zlevnily letenky do Řecka a Španělska

    (18.08.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost ČSA zlevnila letenky na řecké a španělské ostrovy. V rámci této akce nabízí lety přímo z letiště Praha do nejoblíbenějších destinací v Řecku a Španělsku. Od 7000 Kč je možné koupit letenky na Rhodos či Mallorku, o 400 Kč dráž vás vyjdou letenky na Lesbos.

  • Do Luxoru pod 5 500,- za letenku

    (26.08.2010, Rádi cestujeme) Na serveru LTURfly.com občas můžete najít zajímavé "last minute" letenky. Dnes například je zajímavá letenka z Bruselu do egyptského Luxoru. Za letenku tam a zpět zaplatí jedna osoba přibližně 5304,- Kč. Letí se se společností Jetairfly. Protože se jedná o last minute letenky, dlouho za uvedenou cenu zřejmě letenky nebudou.

  • Letenky last minute: Varadero na Kubě za pouhých 8 762 Kč

    (14.07.2010, Letenky levně) Pokud ještě nemáte vybranou letošní dovolenou a máte od čtvrtka čas, leťte na Kubu! Zpáteční letenky do Varadera s odletem z Manchesteru pořídíte jen za 8 762 Kč. Jediným omezením je tak termín výletu, kdy letět můžete právě jen ve čtvrtek 15. července a vrátit se můžete buď 22. července nebo 29. července.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.