Letenky last minute: Varadero na Kubě za pouhých 8 762 Kč

14. 07. 2010     Letenky levně

Pokud ještě nemáte vybranou letošní dovolenou a máte od čtvrtka čas, leťte na Kubu! Zpáteční letenky do Varadera s odletem z Manchesteru pořídíte jen za 8 762 Kč. Jediným omezením je tak termín výletu, kdy letět můžete právě jen ve čtvrtek 15. července a vrátit se můžete buď 22. července nebo 29. července.

Štítky:
Letenky do Varadera, Letenky na Kubu, Letenky z Manchesteru

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levne last minute letenky: Domin. republika

    (11.01.2011, Rádi cestujeme) Aktuální levné last minute letenky najdete na trase Berlín-Dominikánská republika, do města Punta Cana. Let je se společnosti Air Berlin. Termín letu: 12. ledna - 20. ledna 2011. Cena dvou zpátečních letenek je 558 €, to je zhruba 14 000 korun. Objednávat můžete na této adrese. A protože se jedná o last minute, spěchejte, letenky se obvykle rychle vyprodají.

  • Last minute letenky do Řecka zlevnily nejvíce

    (03.08.2010, Akční letenky.cz) Podle deníku Mediafax.cz došlo letos ke zlevnění last minute zájezdů a letenek, nejvíce se propad v cenách projevil na zájezdech do Řecka a Bulharska. Ceny zájezdů jsou tak údajně až o 8,5 % nižší než v loňském roce (pro měsíc červenec). Pokles cen patrně souvisí s propadem zájmu turistů o dané destinace.

  • Levné letenky do Pobřeží slonoviny: Z Londýna za pouhých 12 820 Kč!

    (11.10.2010, Letenky levně) Po delší době tu opět máme tip na letenky pro opravdové dobrodruhy. Letecká společnost Air France nabízí v akci až do 1. listopadu zpáteční letenky z Londýna do ivorijského Abidžanu za pouhých 12 820 Kč!

  • Letenky last minute: Karibský Fort-de-France z Paříže jen za 10 056 Kč!

    (29.09.2010, Letenky levně) Už vás unavuje mizerné počasí v Česku? Zbalte kufry a vyražte do Karibiku – ale pozor, odlet je již zítra! Pokud máte rádi adrenalin a karibské pláže, neváhejte a bookujte letenky do Fort-de-France na Martiniku! Renomované aerolinky Air France vás tam a zpět dopraví za pouhých 10 056 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.