Germanwings - nejproduktivnější německá letecká společnost

04. 11. 2010     Rádi cestujeme

Nízkonákladová letecká společnost Germanwings patří mezi nejproduktivnější podniky v Německu. To je výsledek v úterý zveřejněné studie společnosti Profiles International, přičemž studie pracuje s různými odvětvími. Mezi leteckými společnostmi mají Germanwings nejlepší ohodnocení, a jsou proto nejproduktivnější německou aerolinkou.

Štítky:
Germanwings

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Zavedení daně pro lety z Německa?!

    (19.07.2010, Akční letenky.cz) Německá vláda připravuje návrh na zatížení letecké dopravy platbou tzv. ekologické daně. Aerolinky tak budou muset zaplatit až 26 eur za jednoho pasažéra a let v závislosti na vzdálenosti. Pro lety do 2500 km se předpokládá výše daně asi 13 eur, delší vzdálenosti podlehnou plné 26eurové sazbě.

  • Ryanair omezuje lety z Německa kvůli daním

    (15.12.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Ryanair ruší celkem 414 letů týdně, 34 linek. Změna přinese pokles počtu cestujících o asi 3 miliony. O práci přijde kolem 3 000 lidí. To vše přinese nově zaváděná německá ekologická daň. Navýšení ceny každé jednosměrné letenky pro krátké vzdálenosti o €8 bude mít zřejmě drastické dopady.

  • ČSA prodává dceřinnou společnost

    (02.08.2010, Akční letenky.cz) Tradiční český přepravce ČSA prodává svoji dceřinnou slovenskou společnost Slovak Air Services. Jak informoval deník aero.sme.sk, je prozatím zájem potencionálních kupců nejistý. O nákupu údajně vůbec neuvažuje společnost Danube Wings. Ryanair naopak mlží a odmítá se k možnému nákupu vyjadřovat. Slovak Air Services především poskytují odbavovavcí služby pro letadla, cestující a náklad na převážně slovenských letištích.

  • EasyJet získal ocenění Nejlepší nízkonákladová letecká společnost Evropy 2011

    (30.06.2011, Rádi cestujeme) Přední evropská nízkonákladová letecká společnost easyJet zvítězila v soutěži o Nejlepší nízkonákladovou leteckou společnost v Evropě. Cena, o které rozhodovali sami cestující, byla easyJet udělena na World Airline Awards na Pařížské letecké show. easyJet má nejlepší leteckou síť v Evropě a je čtvrtou největší leteckou společností Evropy.


Sponzorované odkazy