Soutěž o 2 letenky do Milána

08. 11. 2010     Akční letenky.cz

Společnost Lufthansa vyhlašuje soutěž o dvě letenky do Milána. Pokud správně zodpovíte celkem tři soutěžní otázky, můžete to být právě vy, komu budou dopřány letenky do Itálie do jedné z nejkrásnějších metropolí. Soutěže se můžete zúčastnit do 20. prosince 2010.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Lufthansa, Soutěž o letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Milána? Vybírejte pohodlně online!
  • Soutěž o 2 letenky do Švýcarska

    (07.11.2010, ) Tento víkend bude ve znamení cestovatelských soutěží. Včera jste si mohli přečíst tip na soutěž o eurovíkend v Milánu a dnes tu pro Vás máme další tip na soutěž. Tentokrát jí uspořádali rakouské aerolinky Austrian Airlines a švýcarské aerolinky Swiss International Air Lines.

  • Soutěž o eurovíkend v Curychu

    (29.09.2010, ) Švýcarské muzeum Kunsthaus Zürich ve spolupráci s dopravcem Swiss International Air Lines pořádá soutěž o víkendový pobyt ve švýcarském městě Curych. Soutěž je unikátní v tom, že v ceně jsou zahrnuty vstupenky na jedinečnou výstavu Pabla Picassa v curyšském muzeu, která se koná od 15. října 2010 do 30. ledna 2011.

  • Soutěž o 2 letenky do Bangkoku a další ceny

    (08.04.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Lufthansa spustila novou soutěž o 2 letenky do Bangkoku a dalších 50 atraktivních cen. Soutěž potrvá až do 9. května a zapojit se do soutěže je velmi jednoduché. Na každého, kdo se soutěže o letenky zúčastní, čekají 4 jednoduché otázky týkající se letů Lufthansy do Asie.

  • Ryanair letenky: nová linka Brno – Milán

    (19.08.2010, Akční letenky.cz) Ryanair, irský nízkonákladový přepravce, představuje novou linku do Milána. Své letenky do Itálie si cestující mohou zakoupit  pro odlety od 1. listopadu 2010, Letiště Brno. Letiště Milán Bergamo nebo-li Milan – Orio Al Serio je populární zejména mezi nízkonákladovými aerolinkami, jeho nižší letištní poplatky totiž umožňují přepravcům stlačit cenu vaší letenky dolů.


Sponzorované odkazy