Leťme zjevně levně! WizzAir letenky od 197 Kč

26. 11. 2010     Akční letenky.cz

Let’me zjevně levně s aerolinkou WizzAir! Cena letenek začíná na příjemných 197 Kč za jednu cestu, takže neváhejte, poberte si svých „pět švestek“ a razíme na výlet. Tentokrát se na křídlech maďarského přepravce můžete nechat odnést do Bruselu, potěšit se cenou levné letenky do Londýna či si zaletět na zmrzlinu do Benátek.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Belgie, Letenky do Benátek, Letenky do Bruselu, Letenky do Itálie, Letenky do Londýna, Letenky do Velké Británie, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky z Vídně zjevně levně: Moskva, Kanáry & Tel Aviv od 2806 Kč

    (25.05.2010, Akční letenky.cz) Hezké odpoledne, akční nadšenci! Akční letenky vám opět přinášejí horké akční novinky z oblasti letenkových nabídek. Tentokrát se můžeme podívat do Ruska, konkrétně do Moskvy, za pouhých 2806 Kč (€108.95), do Tel Avivu od 8314 Kč (€322.90) či na Kanárské ostrovy od 8237 Kč (€319.90). Akční nabídka se vztahuje na letenky z Vídně přepravcem Air Berlin.

  • Leťme za 15 000 vraky potopených lodí do Chorvatska

    (28.04.2010, Akční letenky.cz) Podle chorvatského turistického združení (CHTZ) zažívá turistický ruch u nadšenců do lodních vraků expanzi. Jak uvádí deník Cestovanie.sme.sk, patří Jadranské moře k nejbohatším na světě, právě co se týče vraků potopených lodí.

  • Ryanair letenky od 159 Kč. Leťme dokud můžeme.

    (06.08.2010, Akční letenky.cz) Ryanair letenky od irského nízkonákladového přepravce jsou na jeho oficiálních stránkách ode dneška nabízeny opět v akci. Přepravce uvádí, že nejnižší cena za letenky z Prahy klesá už na 159 Kč. Se slevou tak můžete získat letenky do Anglie z Letiště Brno a nebo letenky do Irska či Stockholmu z Letiště Praha Ruzyně.

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.


Sponzorované odkazy