Ztracená zavazadla: noční můra pasažéra

30. 11. 2010     Akční letenky.cz

Někteří z vás to již možná znáte. Přicházíte si k zavazadlovému pásu pro své odbavené zavazadlo první a zůstáváte u něj poslední – černá hmota pásu se syčivě kolem vás vine jako pomstychtivý had a bez vaší tašky! Kdy považujeme svá odbavená zavazadla za ztracená? Vaši odbavené zavazadlo je oficiálně považováno za ztracené dle přepravních podmínek aerolinky.

Štítky:
Cestování letadlem, Zavazadla, Ztracená zavazadla

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Na jednu noc do Londýna za 825 korun

    (27.07.2011, Rádi cestujeme) Letět do Londýna na jeden den a noc - nakoupit, ochutnat noční Londýn a vrátit se zpět. Tak to je možné například z 11. na 12. října, v tomto termínu lze nakoupit letenku za cenu 825 korun. Letenka je včetně tax, s příručním zavazadlem. Cena určitě zaujme.

  • Navštivte oslavu 75. narozenin letiště Drážďany a prohlédněte si třeba radarový letoun Awacs!

    (27.05.2010, Letenky levně) Drážďanské letiště slaví ve dnech 18. až 19. září 2010 své 75. narozeniny, a tak připravilo pro návštěvníky již pátou Velkou letištní slavnost. Součástí vskutku bohatého problému budou mimo jiné vyhlídkové lety, prohlídky a prezentace letadel a noční koncert Boney M feat. Liz Mitchell.

  • Akční letenky do jižní Ameriky - Lufthansa

    (30.09.2010, Rádi cestujeme) Poznejte mnoho rozmanitých stránek, které vám Kolumbie nabízí: od džungle po překrásné karibské pláže, od světově nejrozsáhlejších měst po koloniální osady s působivou architekturou. Poznejte latinsko americký bujarý noční život, který vás dokáže zaměstnat i na několik nocí. Navštivte hlavní světovou oblast pro pěstování kávy a ochutnejte pravou kolumbijskou kávu.

  • Tip na levný eurovíkend: Kodaň

    (22.07.2010, Rádi cestujeme) Kodaň (Copenhagen) je atraktivní město se štítovými domy, úzkymi uličkami a vodními kanály. Pěší centrum nabízí několik skvělých nákupních příležitostí, noční život, venkovní kavárny a spoustu zeleně. Krátká zastávka v tomto městě se vám zřejmě bude líbit. Zaměřili jsme se na vyhledání nejlevnější možnosti pobytu v Kodani - včetně dopravy - v termínu 27.-29. října, kdy je v našich končínách svátek a většina lidí má min. jeden den volno. Navíc školáci mají prázdniny.


Sponzorované odkazy


Letenky do Spojených Arabských Emirátů (SAE)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.