Levné letenky do Paříže nebo na Azorské ostrovy

06. 12. 2010     Rádi cestujeme

Ryanair nabízí letenky od 101,- Kč vč. tax. Za 404 korun můžete ve dvou letět z Brna do Milána. Termínů za tuto cenu je dostatek, obzvláště v lednu. Wizzair nabízí levné letenky z Prahy do Benátek, anebo například z Katovic do Kyjeva. Levně lze letět také z Bratislavy do Paříže, dvě osoby za necelých 900 korun. K ceně ale připočítejte nutný transfér z/na letiště, ten stojí zhruba 1 500 korun. Velmi levně lze letět do Amsterdamu, více informací a letů v tabulce níže.

Štítky:
Letenky do Amsterdamu, Letenky do Azorské ostrovy, Letenky do Benátek, Letenky do Francie, Letenky do Itálie, Letenky do Kyjeva, Letenky do Nizozemí, Letenky do Paříže, Letenky na Ukrajinu, Letenky Ryanair, Letenky Wizz Air, Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční letenky a levné ubytování: Sicílie, Kanárské ostrovy, Kos

    (09.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky tentokrát najdete na trasách do Milana, ale také na Sicílii či na Kanárské ostrovy. Z Bratislavy do Trapani Ryanair dopraví  dvě osoby už za 612,- Kč. Na Kanárské ostrovy pak za cenu 1 887,- korun. Více letů a cen najdete v tabulce níže. V tabulce také najdete velmi levné ubytování na Kanárech a ostrovu Kos.

  • Akční letenky a levné ubytování: výhodně na Kanáry nebo do Glasgow

    (27.04.2010, Rádi cestujeme) Máme pro vás připraven další článek o akčních letenkách a levné nebo výhodném ubytování. Dnes jsou zřejmě nejzajímavější destinace jako Glasgow, Mallorca či Kanárské ostrovy.Pobyt na Kanárech po dobu 16 dnů stojí cca. 6096,- Kč. Letenky k tomu 3 900,- za dvě osoby tam i zpět vč. tax s příručním zavazadlem. Celkem za 16 dnů pobytu včetně letenek zaplatíte 9 996,- Kč. Musíme dodat, že musíte přičíst náklady na dopravu na letiště, stravu.

  • Nejlevnější letenky na Kanárské ostrovy

    (23.10.2010, Rádi cestujeme) Zatímco u nás teploty nedosahují ani deseti stupňů, na Kanárských ostrovech se i v tomto období můžete ohřát. Pokud byste rádi strávili netradičně vánoce - někde v teple u moře - jsou Kanárské ostrovy to ideální.Dovolená na Kanárských ostrovech nemusí stát mnoho peněz. Ukážeme vám, jak co nejlevněji na ostrovy doletět a kde se levně ubytovat.

  • Akční letenky a levné ubytování do Paříže, Říma nebo na Sicílii

    (11.06.2010, Rádi cestujeme) Sepsali jsme několik akčních letenek od společnosti Ryanair a Wizzair. Levně lze letět například do Bari k moři, nebo do Paříže, Bruselu nebo na Sicílii. Konkrétně například Ryanair nabízí levné letenky z Bratislavy do Bruselu, Milana, Říma, Stockholmu nebo do Pisy. Z Wroclawy pak do španělského města Alicante, dále Londýna, Říma nebo Osla. Z Katovic do Bologne.


Sponzorované odkazy