Letenky do Dominikánské republiky od 8909 Kč!

08. 12. 2010     Akční letenky.cz

Koho z nás by nelákalo slunce ve vlasech a pina colada v ruce? Dopřejte si trochu oddychu v daleké předaleké Punta Caně v Dominikánské republice. Akční letenky jsou dostupné od nízkonákladové aerolinky Thomsonfly a to již od 8909 Kč! Levné letenky do kýžené destinace můžete ulovit z Londýna či Manchesteru.

Štítky:
Letenky do Dominikánské republiky, letenky do Puta Cany, Letenky ThomsonFly, ThomsonFly

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Iberia: letenky do Jihoafrické republiky od 9566 Kč

    (07.07.2011, Akční letenky.cz) Po dlouhé době přicházíme s nabídkou cestovního agenta Pelikán, ten na svých webových stránkách dává k dispozici levné letenky do Jihoafrické republiky. Pokud při vyhledávání využijete funkce „Návrat z jiného města“, můžete sehnat zpáteční lety do Johannesburgu od 9566 Kč včetně poplatků, které se v systému objevují od měsíce říjen 2011.

  • Iberia: letenky do Jihoafrické republiky od 9566 Kč

    (07.07.2011, Akční letenky.cz) Po dlouhé době přicházíme s nabídkou cestovního agenta Pelikán, který na svých webových stránkách dává k dispozici levné letenky do Jihoafrické republiky. Pokud při vyhledávání využijete funkce „Návrat z jiného města“, můžete sehnat zpáteční letenky do Johannesburgu od 9566 Kč včetně poplatků, které se v systému objevují od měsíce říjen 2011.

  • Extra levné letenky do Punta Cany, na Kubu a jinam – jak je najít?

    (14.03.2011, Akční letenky.cz) Akční letenky přináší tip pro zájemce o cestování daleko předaleko. Pokud vás láká nákup levné letenky na Kubu, cesty na Arubu či letenky do Dominikánské republiky a jinam, tak vyzkoušejte vyhledávač levných letenek – Thomsonfly. Tip jak na lov levné letenky Klikněte na Flights (lety). Přejděte na Flight deals (lety v akci).

  • Thomsonfly: Zpáteční letenky – Dominikánská republika od 9961 Kč

    (25.02.2011, Akční letenky.cz) Pokud byste si nejraději sbalili „saky a paky“ a vyrazili na pořádnou dovolenou za oceán, zkuste si probrouzdat stránky britské aerolinky Thomsonfly. Aerolinka nabízí některá příjemná překvapení – např. levné letenky do La Romany v Dominikánské republice od 9961 Kč. Letenky již obsahují daně, poplatky a zpáteční letenku.


Sponzorované odkazy


Letenky do Finska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.