Thomsonfly: Zpáteční letenky – Dominikánská republika od 9961 Kč

25. 02. 2011     Akční letenky.cz

Pokud byste si nejraději sbalili „saky a paky“ a vyrazili na pořádnou dovolenou za oceán, zkuste si probrouzdat stránky britské aerolinky Thomsonfly. Aerolinka nabízí některá příjemná překvapení – např. levné letenky do La Romany v Dominikánské republice od 9961 Kč. Letenky již obsahují daně, poplatky a zpáteční letenku.

Štítky:
Letenky do Dominikánské republiky, Letenky ThomsonFly, ThomsonFly

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky na Maledivy: S ThomsonFly jen za 9 469 Kč!

    (15.10.2010, Letenky levně) Až na exotické Maledivy se můžete vypravit se společnstí ThomsonFly. V případě odletu z Manchesteru navíc za zpáteční letenku zaplatíte jen 9 469 Kč. Tato cena platí pouze v případě odletu dne 27. října 2010 a návratu 3. listopadu, počet sedaček je navíc značně limitován.

  • ThomsonFly: Zpáteční letenky na Kapverdy z Manchesteru jen za 5 558 Kč!

    (15.10.2010, Letenky levně) Charterové aerolinky ThomsonFly přišly rovněž s vcelku zajímavou nabídkou na letenky na Kapverdy. Ty zpáteční pořídíte v případě odletu z Manchesteru jen za 5 558 Kč! Tato cena je platná v případě odletu 25. října a návratu dne 12. listopadu. Letenky pořídíte na webu Thomson.co.uk.

  • Zpáteční letenky do keňské Mombasy jen za 5 865 Kč!

    (04.10.2010, Letenky levně) S velmi zajímavou nabídkou letenek do Afriky přišla společnost ThomsonFly, která se specializuje zejména na charterové lety. Zpáteční letenku z londýnského letiště Gatwick do keňské Mombasy si můžete pořídit za pouhých 5 865 Kč. Stačí zavítat na stránky ThomsonFly.com a provést rezervaci na termín od 25. října do 13. listopadu.

  • Levne last minute letenky: Domin. republika

    (11.01.2011, Rádi cestujeme) Aktuální levné last minute letenky najdete na trase Berlín-Dominikánská republika, do města Punta Cana. Let je se společnosti Air Berlin. Termín letu: 12. ledna - 20. ledna 2011. Cena dvou zpátečních letenek je 558 €, to je zhruba 14 000 korun. Objednávat můžete na této adrese. A protože se jedná o last minute, spěchejte, letenky se obvykle rychle vyprodají.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.