Extra levné letenky do Punta Cany, na Kubu a jinam – jak je najít?

14. 03. 2011     Akční letenky.cz

Akční letenky přináší tip pro zájemce o cestování daleko předaleko. Pokud vás láká nákup levné letenky na Kubu, cesty na Arubu či letenky do Dominikánské republiky a jinam, tak vyzkoušejte vyhledávač levných letenek – Thomsonfly. Tip jak na lov levné letenky Klikněte na Flights (lety). Přejděte na Flight deals (lety v akci).

Štítky:
letenky do Puta Cany, Letenky na Kubu, Letenky ThomsonFly, ThomsonFly

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Super extra levné letenky na Kubu – od 10473 Kč

    (04.02.2011, Akční letenky.cz) Lákají vás pravé kubánské doutníky rolované na stehnech kubánskách žen, pravý kubánský rum Havana či místní pulzující hudba? Tak vzhůru na cesty od pouhých £369 či-li 10 473 Kč! Akční letenky vám představují extra levné letenky na Kubu z Londýna (dle kódů) včetně navazujících spojů z Letiště Praha Ruzyně (PRG) či Letiště Brno (BRQ).

  • Levné letenky na Kubu

    (10.03.2012, Rádi cestujeme) Letenky na exotický ostrov - Kuba - stojí nyní necelých 14 tisíc korun pokud vyrazíte z italského Milána. Let zajišťuje letecká společnost KLM a je s přestupem v Amsterdamu. Konkrétní levná letenka na Kubu vypadá takto:  

  • Nejlevnější letenky na Kubu

    (04.09.2010, Rádi cestujeme) Máte pocit, že vydat se na Kubu by byl dobrý nápad? Obhlídnout tamní poměry, pokochat se překrásnou přírodou? Kuba bývá označována jako perla Karibiku. V aktuální nabídce společnosti Thomson.co.uk jsou levné letenky do Varadera. Odlet je z londýnského letiště Gatwick. A cena letenek pro dvě osoby?

  • Levné letenky na Kubu - Varadero

    (11.05.2011, Rádi cestujeme) z Frankfurt am Main do Kuba (Varadero) - odlet 15.5./přílet 26.5. L'TUR - LTURfly (objednat) 7913 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  


Sponzorované odkazy


Letenky do Keňi

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.