Když blesk udeří do letadla – hrozí nebezpečí?

19. 08. 2010     Akční letenky.cz

Jak uvádí CNN, skutečnost, že blesk udeří do vašeho letadla, je vyšší než si myslíte. Odborníci z USA odhadují, že každé americké civilní letadlo je alespoň 1krát za rok udeřeno bleskem (a to bez jakýchkoliv větších následků).

Štítky:
Cestování letadlem

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Aktuální Černá listina nebezpečných aerolinek

    (09.05.2011, Akční letenky.cz) Poslední aktualizace Černé listiny leteckých přepravců, která proběhla dne 21. dubna 2011, znamená zákaz létání do zemí EU celkově už pro 269 leteckých společností na světě. V dokumentu jsou uvedeny takové aerolinky, které nesplňují bezpečnostní standarty zemí EU a hrozí tak zvýšené nebezpečí havárie.

  • Jaká máme práva aneb co dělat když

    (30.09.2010, Akční letenky.cz) Portál WhichAirline.com si po nedávných erupcích islandské sopky položil otázku – k čemu všemu jste oprávněni, když dojde ke zrušení či zpoždění vašeho letu? Pojďme se spolu podívat na několik základních pravidel, která vám mohou v případě nouze pomoci.

  • Lže ČSA jako když tiskne? Jak to bylo s hořícím Airbusem?

    (05.01.2011, Akční letenky.cz) Na letecké scéně se začínají objevovat pozoruhodné zprávy, kdy jedna strana tvrdí „A“ a druhá „B“. A copak že se vlastně odehrálo? Incident se týká Airbusu A321 aerolinky ČSA v Karlových Varech. Během přistávacího manévru začaly dle slov dispečera letového provozu šlehat asi metrové plameny z podvozku. Okamžitě proto přivolal hasiče.

  • WizzAir: Jak se vyhnout ostrým loktům a upocenému triku souseda? Zaplaťte 100 Kč.

    (24.01.2011, Akční letenky.cz) Nebezpečí ostrých loktů, upocených trik a vzdouvajícího se bachoru, postrkujícího ho vás před sebou ve frontě na nástup do letadla, se dá prudce snížit. Aerolinka WizzAir představuje novou službu Wizz Xpress.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.