Wizz Air: Levné letenky do Kyjeva na Ukrajině jen za 656 Kč

31. 12. 2010     Letenky levně

Díky maďarské nízkonákladovce Wizzair a účtu Wizz se nyní můžete vypravit do ukrajinského Kyjeva za pouhých 656 Kč. Odlétá se z polských Katowic, přičemž volných termínů je mnoho, a tak si je můžete libovolně namixovat. Směrem tam můžete letět 20. února 2011, 21. února, 23. února, 25. února, 27. února či 2. března.

Štítky:
Letenky do Kyjeva, Letenky na Ukrajinu, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Kyjeva? Vybírejte pohodlně online!
  • Používejte k placení letenek účet Wizz a ušetřte stovky korun!

    (10.11.2010, Letenky levně) V tipech na letenky od nízkonákladové společnosti Wizzair vám radíme, ať k placení využíváte účet Wizz, popřípadě kartu Wizz. Jedná se o nejlevnější platební metodu, která je zproštěna rezervačních poplatků a díky které můžete za každý zpáteční let ušetřit dalších několik set korun.

  • Wizz Air: Levné letenky do Říma je za 1 074 Kč

    (27.12.2010, ) S maďarskou společností Wizz Air se začátkem příštího roku můžete vydat do Říma za pouhých 1 074 Kč. Za tuto akční cenu dostanete zpáteční let z Prahy na letiště Řím Fiumicino. Letů se stejnou cenou je hned několik, pro příklad si uvedeme let s odletem 20. ledna a příletem 26. ledna 2011.

  • Staňte se členy Wizz Xclusive Clubu a ušetřete až 10 eur za každý jednosměrný let! Do 15. dubna jen za 9,99 €/rok!

    (12.04.2011, Letenky levně) Pokud často cestujete se středoevropskou nízkonákladovkou Wizzair, máte nyní krom již existujícího Wizz Clubu další příležitost, jak ušetřit. Nově spuštěný Wizz Xclusive Club slibuje slevy ve výši až 10 euro z ceny jednosměrné letenky, přičemž je možné rezervovat až deset zvýhodněných letenek naráz.

  • WizzAir zavádí novou službu WIZZ Flex

    (10.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová aerolinka WizzAir dnes ještě jednou. Letecká společnost totiž oznámila zavedení nové služby WIZZ Flex. Zakoupením služby WIZZ Flex si cestující budou moci on-line změnit datum, čas i trasu letu, a to neomezeně často, nejpozději až 3 hodiny před plánovaným odletem. Za změny cestující nezaplatí žádný další poplatek, kromě případného rozdílu v cenách letenek.


Sponzorované odkazy


Letenky na Ukrajinu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.