Letecký maraton: levně po Itálii

13. 01. 2011     Rádi cestujeme

Letecký maraton po Itálii by mohl vypadat takto: odletíte z Brna do Milana-Bergama 19. února 2011. Zde se zdržíte tři dny. Bergamo, město kde přistanete, je 40 km od Milána. Toto město má přes 100 tis. obyvatel. Město je rozděleno na dvě části, Città Alta - horní město a Città Bassa, dolní město. Horní město je původem středověké s opevněním. Nejpohodlnější je dopravit se do této části města lanovkou. Přepravní kapacita lanovky je cca. 50 osob. Za rok lanovka přepraví přes 2 mil. cestujících.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Milána

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Palerma v Itálii jen za 1 749 Kč

    (09.09.2010, Letenky levně) Díky novým promoakcím WizzAiru a EasyJetu můžete vyrazit na prodloužený víkend do sicilského Palerma jen za 1 749 Kč! Koncem ledna zde sice bývá jenom 12° C, avšak i to je zhruba o deset stupňů více, než kolik bývá v našem hlavním městě.

  • Léto v Itálii s aerolinkou WizzAir od 291 Kč

    (20.06.2011, Akční letenky.cz) V rezervačním systému nízkonákladové letecké společnosti WizzAir se často objevují levné letenky z České republiky do mnoha destinací. Dnes jsme si posvítili na linky provozované z Brna a z Prahy do Itálie. Nejlevnější lety v jednom směru jsou na webu přepravce k mání od 291 Kč včetně poplatků (platba bankovním převodem).

  • Aerolinka WizzAir nabízí levné letenky od 291 Kč

    (15.07.2011, Akční letenky.cz) V rezervačním systému nízkonákladové letecké společnosti WizzAir se stále objevují levné letenky z České republiky do několika destinací v Evropě. I dnes jsou zde k dispozici jednosměrné lístky od 291 Kč včetně poplatků. Tradičně mohou zákazníci aerolinky letět nejlevněji z Brna do Říma, výhodné lety však seženou také do dalšího významného města v Itálii.

  • Akční letenky a levné ubytování k moři a nejen tam

    (15.06.2010, Rádi cestujeme) Letecká společnost Ryanair nabízí akční letenky letní měsíce červenec a srpen. Můžete tak získat levné letenky například na Sardinii nebo Sicílii. Zajímavá je také trasa Bratislava-Řím. Vyjeďte si na víkend do Říma. Odletíte v pátek 23. července a vracíte se v neděli 25. července. Cena za dvě osoby je 1 872,- Kč. Další zajímavou letní destinací je město Bari. Bari najdete v jižní Itálii u pobřeží Jaderského moře, v oblasti Apulie. Poblíž města je spousta menších letovisek.


Sponzorované odkazy