Rady a tipy: cestování s dětmi

26. 01. 2011     Akční letenky.cz

Milujete cestování a nechcete se ho vzdát ani po narození dítěte? Máte moderní babičku, která má spoustu svých zájmů a na hlídání už nemá čas? Nezbývá, než vzít prcka s sebou. Následující článek vám poradí, co dělat, aby bylo cestování s dítětem bezproblémové.

Štítky:
Cestování letadlem, Cestování s dětmi

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Létáme s malými dětmi

    (03.11.2010, Akční letenky.cz) Známe je všichni – jsou menšího vzrůstu a vydávají zvuky překračující běžné hladiny lékařem doporučovaného denního hluku. Přesto je milujeme a toužíme je vzít s sebou na naše letecká dobrodružství. Pojďme se spolu nyní podívat na pár tipů a zajímavostí, které je dobré vědět, než se se svými milovanými dětmi vydáme na výlet.

  • Finnair – nechte si zaplatit za cestování!

    (02.09.2010, Akční letenky.cz) Ano, čtěte správně. Za své 2měsíční cestování můžete dostat zaplaceno. Vyžaduje se po vás ovšem, abyste byli dobrodruzi a předpokládá se výborná znalost anglického jazyka. O co se vlastně jedná?

  • Levné letenky do Říma a tipy, co zde určitě nezmeškat

    (14.04.2010, Akční letenky.cz) Určitě se už všichni těšíte na léto (proč bychom se netěšili) a nadšeně pomalu plánujete svoje dovolené. Což si ale takhle dát na pár dní „voraz“ už teď? Přinášíme vám horké tipy na levné letenky do Říma a seznam míst, co by bylo škoda promeškat.

  • Rady a tipy: létání v těhotenství

    (10.02.2010, Akční letenky.cz) Jste těhotná a nevíte, jestli a jak můžete letět letadlem? Nenechte svého malého miláčka, aby vám bránil v cestování. Přinášíme vám několik rad, jak se můžete připravit na svůj let bez zbytečných obav. První otázku, kterou by si nastávající maminka mohla položit, je, zda potřebuje potvrzení od doktora.


Sponzorované odkazy


Letenky do Egypta

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.