Smart Wings letenky do Říma a zpět od 990 Kč

31. 01. 2011     Akční letenky.cz

Všechny příznivce českých přepravců mohou potěšit vybrané letenkové kousky aerolinky Smart Wings. Levně si můžete zakoupit zpáteční letenky do Říma či do Barcelony. Pro výlet Praha – Řím doporučujeme cestovat 23. 2. – 2. 3. 2011. Cena vaší letenky totiž se všemi poplatky vyjde na neuvěřitelných 990 Kč.

Štítky:
Letenky do Barcelony, Letenky do Itálie, Letenky do Říma, Letenky do Španělska, Letenky Smart Wings, Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Říma? Vybírejte pohodlně online!
  • Danube Wings nabízí letní lety za zaváděcí ceny

    (08.03.2010, Akční letenky.cz) Slovenská letecká společnost Danube Wings nabízí nové letní lety a s nimi i zaváděcí ceny. Během letní sezóny přidává Danube Wings lety například do Chorvatska či Itálie.

  • Smart Wings letenky do Amsterdamu jsou minulostí

    (06.01.2011, Akční letenky.cz) Ve vší tichosti zmizely poměrně nově představené letenky do Amsterdamu od aerolinky Smart Wings. Po fázi omezování sáhly aerolinky k úplnému zrušení této linky. Letenky Praha – Amsterdam byly ještě donedávna zarezervovatelné. V současnosti je již na stránkách společnosti Smart Wings nenaleznete vůbec.

  • Danube Wings zlevňuje letenky k moři

    (15.04.2010, Akční letenky.cz) Slovenská letecká společnost Danube Wings nabízí svým zákazníkům letenky za akční ceny. Pro všechny, kdo si budou rezervovat letenky do vybraných destinací do konce dubna, nabízí aerolinka letenky od €55 včetně poplatků a přepravy zavazadel. Během letní sezóny bude Danube Wings zajišťovat 7 linek, které teď nabízí ve slevě.

  • Smart Wings nově nabízí i letenky na Menorku

    (16.06.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings nově nabízí lety také na trase Praha – Menorka. Lety budou operovány jednou týdně s odletem z Prahy v 18:45 a příletem v 22:25. Zpět z Menorky jsou odlety plánovány na 23:10 s příletem na Letiště Praha v 1:30. Smart Wings nabízí letenky z Prahy na Menorku od 9897 Kč.


Sponzorované odkazy