Nově s AirOne do Milana nebo Pisy

02. 02. 2011     Rádi cestujeme

Letecká společnost AirOne, člen Alitalia Group, oznámila otevření 2 nových pravidelných linek z Prahy. Od 13. září 2011 nabídne 3 lety týdně mezi italským městem Pisa a Prahou a to vždy v úterý, čtvrtek a sobotu.  Od 19. září 2011 pak nabídne denní spojení do Milána (letiště Malpensa). Obě linky budou operované v odpoledních časech na letadlech Airbus A320.

Štítky:
AirOne, Alitalia, Letenky Air One, Letenky Alitalia, Letenky do Milána, Letenky do Pisy

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky a levné ubytování do Paříže, Říma nebo na Sicílii

    (11.06.2010, Rádi cestujeme) Sepsali jsme několik akčních letenek od společnosti Ryanair a Wizzair. Levně lze letět například do Bari k moři, nebo do Paříže, Bruselu nebo na Sicílii. Konkrétně například Ryanair nabízí levné letenky z Bratislavy do Bruselu, Milana, Říma, Stockholmu nebo do Pisy. Z Wroclawy pak do španělského města Alicante, dále Londýna, Říma nebo Osla. Z Katovic do Bologne.

  • Ryanair: akční letenky a nové lety do Řecka

    (26.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair včera oznámila, že vstoupí také na řecký trh, kam otevře hned 6 nových linek. Mezi nové destinace se přidají velmi oblíbená letoviska Kos, Rhodos a Volos. Lety z Milána Bergama do všech tří destinací, z Frankfurtu Hahnu na Kos a Volos a z Pisy na Rhodos začnou během května 2010.

  • Ryanair bude létat z Vratislavy do Pisy

    (16.12.2011, Rádi cestujeme) Ryanair přidává novou destinaci z Vratislavy (Wroclav). Nově spojí toto polské město s italskou Pisou. První cestující budou na této trase přepraveni 25. března 2012. Frekvence letů bude 2x týdně, středa a neděle. Od 16. prosince budou u Ryanairu v prodeji první letenky - dnes ráno tomu tak ještě nebylo. Ryanair rozšiřuje své aktivity i v Řecku. Nově totiž bude Ryanair létat do měst Patras (z Londýna a Milana) a Alexandroupolis (z Frankfurtu-Hahnu).

  • S ČSA do Brna nebo Mnichova? Už to nepůjde

    (30.08.2010, Rádi cestujeme) V zimním letovém řádu ČSA se projeví první změny modelu dopravní sítě. ČSA ukončí operování do některých, podle ČSA ztrátových, destinací. ČSA tak zruší své linky do Brna, Mnichova nebo Kolína nad Rýnem. Dokonce nebude létat do Londýna či Manchesteru. Na druhou stranu ČSA přidávají některé prázdninové destinace jako Split, Dubrovník, Heraklion, Marseille nebo Soluň.


Sponzorované odkazy