S ČSA do Brna nebo Mnichova? Už to nepůjde

30. 08. 2010     Rádi cestujeme

V zimním letovém řádu ČSA se projeví první změny modelu dopravní sítě. ČSA ukončí operování do některých, podle ČSA ztrátových, destinací. ČSA tak zruší své linky do Brna, Mnichova nebo Kolína nad Rýnem. Dokonce nebude létat do Londýna či Manchesteru. Na druhou stranu ČSA přidávají některé prázdninové destinace jako Split, Dubrovník, Heraklion, Marseille nebo Soluň.

Štítky:
ČSA, Lety do Bonnu, Lety do Brna, Lety do Londýna, Lety do Manchesteru, Lety do Mnichova

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Mnichova? Vybírejte pohodlně online!
  • Lufthansa nabídne letenky Mnichov – Rijád

    (06.04.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Lufthansa dnes oznámila, že od 26. dubna 2010 nabídne třikrát týdně novou linku Mnichov – Rijád. Nové přímé spojení tak doplní již existující denní linku z Frankfurtu do Rijádu. Linka bude operována Boeingem 737-800. Lufthansa v současnoti nabízí celkem 117 tras do 44 zemí po celém světě.

  • Akční letenky a levné ubytování do Paříže, Říma nebo na Sicílii

    (11.06.2010, Rádi cestujeme) Sepsali jsme několik akčních letenek od společnosti Ryanair a Wizzair. Levně lze letět například do Bari k moři, nebo do Paříže, Bruselu nebo na Sicílii. Konkrétně například Ryanair nabízí levné letenky z Bratislavy do Bruselu, Milana, Říma, Stockholmu nebo do Pisy. Z Wroclawy pak do španělského města Alicante, dále Londýna, Říma nebo Osla. Z Katovic do Bologne.

  • Levné letenky do Kaunasu, Říma nebo Milana

    (05.10.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí levné letenky od 199,- Kč. Poměrně zajímavé jsou tentokrát i odlety z Brna do Londýna nebo Milana. Pokud hodláte letět do Milana z Brna, zaplatíte za dvě osoby přibližně 796,- korun. Levné letenky naleznete u odletů z Berlína, např. do Kaunasu, nebo z Bratislavy.

  • Akční letenky a levné ubytování do Madridu, Londýna, Maroka nebo na Kos

    (11.05.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete aktuální akční letenky do Madridu, Osla, Maroka, Alicante nebo Londýna.Levné ubytování hledejte například v hlavním městě Španělska, v Madridu, cena za dvoulůžkový apartmán je od 722,- Kč. Levné je i Alicante, dále Agadir nebo řecký ostrov Kos.


Sponzorované odkazy