Levné letenky: Porto, Alicante, Lyon

17. 02. 2011     Rádi cestujeme

Levné letenky jsme nalezli na trasách z Brna, Bratislavy, ale také Prahy. Levně lze letět do Lyonu, Milana, Porta nebo Alicante. Prvně se objevila nižší cena z Brna do Alicante, 389 korun za jeden směr.

Štítky:
Letenky do Alicante, Letenky do Francie, Letenky do Lyonu, Letenky do Porta, Letenky do Portugalska, Letenky do Španělska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Lyonu? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční letenky a levné ubytování: Řím, Amsterdam, Porto

    (12.08.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky jsme připravili od společnosti Ryanair, EasyJet a Lufthansa. Již dnes je možné plánovat výlet do měst jako Řím, Porto, Londýn apod. na období vánoc, kdy jsou města vánočně vyzdobena.Cena letenek se pohybuje od 7 €! Velmi levně vychází letenka a ubytování v portugalském Portu. Za pět dnů pobytu zaplatíte na ubytování 3 705,- Kč za dvě osoby. Letenka z Mnichova (Memmingen) stojí dvě osoby 1 709,- Kč. Celkem tedy za letenku a ubytování zaplatí dvě osoby 5 414,- Kč. Další zajímavou a levnou destinací je Glasgow. A nesmíme zapomenout na nezvykle levný Amsterdam. Dvě osoby za letenky a ubytování na 3 noci zaplatí jen 4 724,- Kč. Odlet z Prahy.

  • Letenka Praha - Lyon za 1 530 korun

    (11.09.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky jsou tentokrát do francouzského Lyonu. Lyon najdete zhruba 150 km od švýcarských hranic. Cena zpáteční letenky je stanovena na 1530 korun. V ceně jsou poplatky, taxy i příruční zavazadlo.  

  • Akční letenky a levné ubytování: Madrid, Lyon, Paříž

    (23.07.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky jsou tentokrát zajímavé do měst jako Lyon, Paříž, Kerry či Kaunas. Za zmínku stojí také levné ubytování v Madridu, kdy za dvoulůžkový pokoj zaplatíte pouhých 683,- Kč. Více najdete v tabulce níže. Do Madridu vás dopraví například Wizzair za cenu 2 590,- Kč - cena je za dvě osoby, tam i zpět.S opravdu povedenou slevou pak přišel Ryanair. Ten nabízí letenky pod 100,- Kč. A tak dopravit se do takových měst jako Oslo, Bologna, irské město Kerry či jihoitalské přímořské Bari vás a dalšího spolucestujícího může stát 306,- Kč! Ceny v tabulkách uvádíme vždy za dvě osoby! Další výhodou je to, že zatím jsou za tak nízkou cenu i termíny, kdy v Česku je pracovní volno, tedy okolo 28. září. Tabulka s nabídkou Ryanairu je na konci článku.

  • Levné letenky: Porto, Paříž, Dublin

    (27.12.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky hledejte tradičně do Milána, odlet z Brna. Letět levně je možné z Memmingenu u Mnichova do portugalského Porta, dvě zpáteční letenky stojí 600 korun. Wizzair připravil levné letenky z Prahy - cena za dvě zpáteční letenky začína na cca. tisícikoruně. Z Bratislavy vás Ryanair levně dopraví do Dublinu. Akční letenky nabízí v tento čas i společnost Norwegian.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.