Akční letenky: Ryanair od 170 korun

18. 02. 2011     Rádi cestujeme

Irská aerolinka Ryanair opět vydala svou slevovou akci a nabízí letenky od 170 Kč, neboli od 7 €. Dle oficiálních informací je akce platná na vybrané lety v období od 7. března do 14. dubna 2011. Za takto nízkou cenu lze letět např. z Brna či Bratislavy do Milana. Podobně levně pak je možné letět z Wroclavy do Bruselu, Düsseldorfu, Osla, Bologně, z Krakova do Paříže, z Memmingenu u Mnichova do Pisy, Valencie,  Edinburghu, z Frankfurtu-Hahn na Sardinii, do Kaunasu apod.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Belgie, Letenky do Boloně, Letenky do Bruselu, Letenky do Düsseldorfu, Letenky do Francie, Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky do Německa, Letenky do Norska, Letenky do Osla, Letenky do Paříže, Letenky do Pisy, Letenky do Španělska, Letenky do Valencie, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Předvánoční letenky od 445 korun

    (02.10.2011, Rádi cestujeme) Vybrali jsme levné letenky do některých evropských metropolí.  V tabulkách tak najdete zpáteční letenky do Bruselu za 445 korun, švédské Malmö stojí 552 korun, Londýn necelých 600 korun. K zajímavým destinacím z Prahy patří italská Pisa (1 482 Kč) anebo Benátky (necelých 800 Kč). V závěru najdete letenky do Tokia za 7 747 korun.

  • Letenky z Polska s cenou pod 400 korun

    (15.09.2011, Rádi cestujeme) Velmi levné letenky lze dnes najít, pokud zvolíte za své odletové letiště některé z blízkých v Polsku. Letenka do Irska za cca. 1000 korun, Brusel přibližně za 400 korun, do Skandinávie či Itálie také pod 400 Kč. Kyjev za krásných 677 korun - všechny ceny jsou za zpáteční letenku! K zajímavým letenkám patří také let do Egypta a zpět za cenu 3 562 korun vč. tax. Termín letu je v první polovině prosince.  

  • Akce: levné letenky od 75 korun

    (24.01.2011, Rádi cestujeme) Ryanair zítra vydá oficiální zprávu o levných letenkách od 75 korun. My vás můžeme informovat o něco dříve, a můžete tak získat možnost objednávat z co nejvíce termínů a tras. Po delší době Ryanair nabízí letenky pod 100 korun, tak pokud plánuje vycestovat, neváhejte. Za 75 Kč lze letět například z Brna do Milána - pozor, v ceníku jsou za 75 Kč také soboty, ale u těch si Ryanair účtuje navíc poplatky, takže výsledná cena je 150 korun. U letů přes všední den je však cena pouhých 75 korun.

  • Letenky do Milana pod 500 korun

    (13.02.2012, Rádi cestujeme) Aktuální nejlevnější letenky z Česka jsou tradičně z Brna. Za zpáteční let z Brna do Londýna zaplatíte necelých 900 korun, Milano stojí méně než 500 korun. K velmi zajímavým destinacím dnešních akčních letenek je portugalské Faro. Za zpáteční letenky pro dvě osoby a ubytování (11 nocí) zaplatíte jen 8 207 korun! Další poměrně levnou destinací je Pisa - za prodloužený víkend v tomto slavném italském městě zaplatí dvě osoby (letenky a ubytování) 3 941 korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Jihoafrické republiky (JAR)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.