Alicante: doprava a levné ubytování

28. 02. 2011     Rádi cestujeme

Alicante je město ve Španělsku, v regionu Valencie. Pro mnohé české cestovatele se toto město stalo letos aspoň v letní sezoně dostupnější a to díky aerolince Ryanair, která bude pravidelně létat do tohoto města z Brna. Ovšem nejen Ryanair létá do tohoto města – cílovým místem je i pro společnosti GermanWings, Aer Lingus, Jet2, Transavia apod. Město Alicante je přímořské město, kde lze trávit dovolenou u moře, případně se odtud vydat do některého z oblíbených letovisek.

Štítky:
Letenky do Alicante, Letenky do Španělska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky a levné ubytování: Řím, Amsterdam, Porto

    (12.08.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky jsme připravili od společnosti Ryanair, EasyJet a Lufthansa. Již dnes je možné plánovat výlet do měst jako Řím, Porto, Londýn apod. na období vánoc, kdy jsou města vánočně vyzdobena.Cena letenek se pohybuje od 7 €! Velmi levně vychází letenka a ubytování v portugalském Portu. Za pět dnů pobytu zaplatíte na ubytování 3 705,- Kč za dvě osoby. Letenka z Mnichova (Memmingen) stojí dvě osoby 1 709,- Kč. Celkem tedy za letenku a ubytování zaplatí dvě osoby 5 414,- Kč. Další zajímavou a levnou destinací je Glasgow. A nesmíme zapomenout na nezvykle levný Amsterdam. Dvě osoby za letenky a ubytování na 3 noci zaplatí jen 4 724,- Kč. Odlet z Prahy.

  • Ubytování v Paříži o Vánocích se slevou 75%

    (08.10.2011, Rádi cestujeme) V našem vyhledávači levného ubytování se vyskytla velmi zajímavá nabídka ubytování v Paříži. Ubytování je se slevou 75% a dvě osoby zaplatí za pokoj pouhých 224 Kč. Vzhledem k termínu jde o cenu velmi nízkou. Více nabídek levného ubytování hledejte zde. Další levné letenky pro změnu najdete na této podstránce webu Radicestujeme.  

  • Akční letenky a levné ubytování: Paříž, Stockholm, Mallorca

    (25.06.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky se nám pomalu zhouply na podzimní měsíce. Ryanair začal vydávat své akční slevy na měsíce září a říjen. Zároveň v těchto měsících lze získat levněji ubytování, oproti červenci či srpnu. Například velmi příjemná je cena ubytování a letenky na Mallorku nebo portugalského Fara. Věříme, že zaujmou i ceny letenek či ubytování do měst jako jsou Paříž či Brusel.

  • Akční letenky a levné ubytování do Londýna, Říma nebo San Francisca

    (20.04.2010, Rádi cestujeme) Dnešní akční letenky jsme obohatili o letenky do celého světa a levné ubytování například v Bangkoku, San Franciscu anebo Moskvě. Samozřejmě v tabulkách najdete i levné letenky a ubytování do jiných míst - Řím, Londýn, Oslo atd.Nově můžete letenky zakoupit i u našeho partnera Pelikan.cz. Každý registrovaný uživatel získá slevu 250,- Kč u lowcost dopravců a 300,- Kč u běžného dopravce. Sleva je na objednávku. I po aplikování slevy, je cena o něco vyšší u nízkonákladových dopravců tipy Ryanair či Wizzair - cca. 100,- Kč, než kdybyste koupili letenku přímo u letecké společnosti.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.