Akční letenky a levné ubytování: Londýn, Paříž, Lisabon

04. 08. 2010     Rádi cestujeme

Za zmínku dnes stojí nabídka levné letenky do Londýna. Cena za dvě osoby je cca. 832,- Kč. Zajímavá je také trasa do Agadiru v Maroku. Dvě osoby zaplatí za týdenní pobyt a letenku tam i zpět ( v ceně je příruční zavazadlo) přibližně 6 970,- Kč. Jedná se tedy o poměrně levnou dovolenou.Další zajímavé město by mohl být Lisabon. Dvě osoby za letenky a ubytování zaplatí 4 462,- Kč za prodloužený víkend v tomto městě. K ceně je nutné přičíst dopravu na letiště, případně MHD. I tak se jedná o pěkný a levný eurovíkend.

Štítky:
Letenky do Francie, Letenky do Lisabonu, Letenky do Londýna, Letenky do Paříže, Letenky do Portugalska, Letenky do Velké Británie, Levné letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Zajímají vás letenky Paříž? Letenky do Lisabonu, Londýna i Paříže nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky a ubytování: Paříž, Mallorka, Londýn

    (19.07.2011, Rádi cestujeme) Oslo za pouhých 390 Kč, Londýn pod 700 Kč za zpáteční let, Paříž z Prahy pod 1 400 Kč za let - tyto ale i několik dalších levných letenek jsme nalezli v nabídkách dopravců EasyJet, Wizzair a Ryanair. Připisujeme u vybraných destinací ceny za ubytování v termínu letu.

  • Akční letenky a levné ubytování: Řím, Amsterdam, Porto

    (12.08.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky jsme připravili od společnosti Ryanair, EasyJet a Lufthansa. Již dnes je možné plánovat výlet do měst jako Řím, Porto, Londýn apod. na období vánoc, kdy jsou města vánočně vyzdobena.Cena letenek se pohybuje od 7 €! Velmi levně vychází letenka a ubytování v portugalském Portu. Za pět dnů pobytu zaplatíte na ubytování 3 705,- Kč za dvě osoby. Letenka z Mnichova (Memmingen) stojí dvě osoby 1 709,- Kč. Celkem tedy za letenku a ubytování zaplatí dvě osoby 5 414,- Kč. Další zajímavou a levnou destinací je Glasgow. A nesmíme zapomenout na nezvykle levný Amsterdam. Dvě osoby za letenky a ubytování na 3 noci zaplatí jen 4 724,- Kč. Odlet z Prahy.

  • Nejlevnější akční letenky a ubytování: Dublin, Brusel, Londýn

    (24.08.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky jsou tentokrát od 190,- Kč. Za velmi zajímavou cenu lze letět do Dublinu - cena za dvě osoby je 2 268,- Kč. Tato cena patří k těm nejnižším, za kolik lze v tomto období letenku do Dublinu koupit. I ubytování v tomto městě je poměrně levné - 780,- Kč na noc za dvě osoby.Celkem za ubytování na tři dny a letenky pro dvě osoby zaplatíte přibližně 4 610,- Kč. Opět platí, že v ceně letenek je příruční zavazadlo, cena je vč. tax. V ceně letenky chybí pouze poplatek za platbu (5 €).

  • Levné letenky a ubytování do Říma nebo Londýna

    (01.02.2011, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme levné letenky z Prahy, Brna, Wroclavy, Katovic, Krakova a Bratislavy. Levně letět můžete do měst jako jsou: Milan, Londýn, Trapani, Edinburgh či Řím. Navíc na našem webu vybíráme to nejlevnější ubytování v těchto a spoustě dalších městech.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.