Levné letenky na Kubu

10. 03. 2012     Rádi cestujeme

Letenky na exotický ostrov - Kuba - stojí nyní necelých 14 tisíc korun pokud vyrazíte z italského Milána. Let zajišťuje letecká společnost KLM a je s přestupem v Amsterdamu. Konkrétní levná letenka na Kubu vypadá takto:  

Štítky:
KLM, Letenky KLM, Letenky na Kubu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Extra levné letenky do Punta Cany, na Kubu a jinam – jak je najít?

    (14.03.2011, Akční letenky.cz) Akční letenky přináší tip pro zájemce o cestování daleko předaleko. Pokud vás láká nákup levné letenky na Kubu, cesty na Arubu či letenky do Dominikánské republiky a jinam, tak vyzkoušejte vyhledávač levných letenek – Thomsonfly. Tip jak na lov levné letenky Klikněte na Flights (lety). Přejděte na Flight deals (lety v akci).

  • Extrémně levné letenky na Kubu

    (05.06.2012, Rádi cestujeme) V nabídce aerolinky Air Europa najdete extrémně levnou nabídku letenek na Kubu. Za zpáteční letenku zaplatíte necelých 7 000 korun. Let je sice z Madridu, s návratem do Říma, ale i přesto se jedná o velmi zajímavou nabídku. Do Madridu lze letět přímým letem s Wizz Air z Prahy, případně z Katovic.

  • Letenky na Kubu za 13 542 korun

    (16.03.2012, Rádi cestujeme) Velmi levné letenky jsou dnes na Kubu. Na tento karibský ostrov je možné doletět za necelých 14 tisíc korun. Přitom mnohem obvyklejší je cena okolo 20 tisíc korun. Samozřejmě hovoříme o zpáteční letence vč. tax.

  • Letenky na Kubu za 12 877 korun

    (01.12.2012, Rádi cestujeme) Aerolinka Condor si opět připravila pro své zákazníky akční cenu za letenku do poněkud exotičtějších míst. Za zpáteční letenku na Kubu požaduje 500 €, tedy cca. 12 877 korun. Letenky jsou k dispozici v měsíci prosinec.      


Sponzorované odkazy


Letenky na Kypr

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.