Norwegian představuje novou linku z Prahy

18. 03. 2011     Akční letenky.cz

Norská nízkonákladová letecká společnost Norwegian představila v těchto dnech novou linku z Prahy a začala s prodejem letenek. Od 2. června 2011 začne aerolinka provozovat lety na trase Praha – Stockholm hned třikrát týdně. V současné chvíli se nejlevnější zpáteční letenky dají rezervovat za 1874 Kč  (€76,80) včetně poplatků.

Štítky:
Letenky do Stockholmu, Letenky do Švédska, Letenky Norwegian, Norwegian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir nabídne novou linku z Brna od 431 Kč

    (10.06.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir včera představila novou linku z Brna do Nizozemska. Od 16. prosince 2011 budou provozovány lety na trase Brno – Eindhoven vždy dvakrát týdně (pondělí a pátek). Eindhoven se tedy stane třetí destinací dostupnou z letiště Brno Tuřany.

  • Jet2 představuje novou linku z Letiště Praha Ruzyně

    (12.07.2010, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová aerolinka Jet2 představuje novou linku. Spojení Letiště Praha - Newcastle bude dostupné od 5. listopadu 2010. Linka bude v provozu až 4 x týdně - a to zejména v období vánočních svátků, do té doby budete moci pořídit letenky do Anglie pro každý pátek a neděli.

  • EasyJet spouští novou linku do Göteborgu

    (10.06.2010, Rádi cestujeme) EasyJet rozšiřuje své aktivity ve Švédsku. EasyJet bude létat z londýnského letiště Gatwick do švédského Göteborgu. Cena jedné letenky stojí zhruba 27,99 liber. Jde o vůbec první přímou linku tohoto low-cost dopravce na trase Británie-Švédsko. Navíc EasyJet slibuje, že v brzké době oznámí další nové destinace, do kterých budou letadla EasyJetu létat.

  • Czech Connect Airlines zavádí novou linku do Atén

    (16.06.2011, Rádi cestujeme) Letecká společnost Czech Connect Airlines oznámila zahájení již druhé pravidelné linky z Letiště Praha do řeckých Atén. Od 23.6.2011 bude CCA provozovat linku dvakrát týdně – vždy ve čtvrtek a v neděli, s pravidelným odletem z Prahy v 9:40, příletem do Atén ve 13:15, odletem z Atén ve 14 hodin a návratem do Prahy v 15:55 místního času, což umožní cestujícím víkendové, týdenní i desetidenní pobyty.


Sponzorované odkazy