Qatar Airways slaví 100. destinaci soutěží o letenky

17. 03. 2011     Akční letenky.cz

U příležitosti otevření destinace s pořadovým číslem 100 si letecká společnost Qatar Airways připravila pro své klienty zajímavou akci. Na webových stránkách aerolinky stačí vyplnit krátký formulář týkající se soutěže resp. odebírání newsletteru společnosti a pak jen čekat na oznámení vítězů. Do soutěže se mohou zapojit také příznivci sociální sítě facebook.com/qatarairways.

Štítky:
Qatar Airways, Soutěž o letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Soutěž o nejtiššího přepravce

    (28.05.2010, Akční letenky.cz) Ano, čtete správně. Kromě soutěží typu "kdo vypije nejvíce piva" existují i takové soutěže, které vyhodnocují nejtiššího přepravce. Cílem celé akce je motivovat letecké společnosti, aby co nejméně zatěžovaly prostředí nadměrným hlukem.

  • Lufthansa: Vyhrajte dvě letenky v business class do země letošních mistrů světa ve fotbale

    (05.07.2010, Letenky levně) Se zajímavou soutěží o dvě letenky ve třídě business přišla německá Lufthansa. Ve fotbalové hře stačí rozpoutat co největší mexickou vlnu a nasbírat tak co nejvíce bodů. Vítěz soutěže se pak může těšit na iPod Touch a hlavně na dvojici letenek do země letošních vítězů MS ve fotbale.

  • Soutěž o 2 letenky do Švýcarska

    (07.11.2010, ) Tento víkend bude ve znamení cestovatelských soutěží. Včera jste si mohli přečíst tip na soutěž o eurovíkend v Milánu a dnes tu pro Vás máme další tip na soutěž. Tentokrát jí uspořádali rakouské aerolinky Austrian Airlines a švýcarské aerolinky Swiss International Air Lines.

  • Ryanair soutěž: aerolinka rozdává auta

    (27.04.2011, Akční letenky.cz) Irská nízkonákladová aerolinka Ryanair včera přišla s kuriózní tiskovou zprávou, ve které objasňuje odměňování výherců v soutěži o nové automobily. Zákazníci letecké společnosti mohou každý měsíc vyhrát jeden automobil v hodnotě 313430 Kč (€13000), stačí jen mít šťastnou ruku a vybrat ten správný stírací los za 48Kč (€2).


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.