Ryanair: Na Sicílii a zpět od 243 Kč

15. 03. 2011     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Ryanair přichází se svou pravidelnou úterní nabídkou akčních letenek, které můžete rezervovat až do 17. března. Období pro cestování je stanoveno od 4. dubna do 31. května. Dnes uvádíme několik vybraných letů ze slovenského hlavního města Bratislavy.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky na Sicílii, Letenky Ryanair, Letiště Bratislava, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky na Sicílii za 851 korun, Skotsko za tisícovku

    (23.08.2011, Rádi cestujeme) Tentokrát mezi akční letenky řadíme ty z nabídky společnosti Ryanair. Levně doletíte na Sicílii – zpáteční letenka stojí zhruba 850 korun. Za let do Londýna zaplatíte necelých 600 korun, do Alicante něco málo přes tisícovku. Levná letenka je také na trase Wroclav-Glasgow.

  • Ryanair nově z Lipska na Sicílii

    (03.02.2012, Rádi cestujeme) Irský nízkonákladový dopravce Ryanair bude nově létat z německého Lipska na Sicílii, konkrétně na letiště v Trapani. Letiště v Lipsku je od Prahy vzdáleno zhruba 250 km. Autem dojedete do Lipska za přibližně 3 hodiny, a pokud bydlíte např. v Ústí nad Labem, do Lipska pojede necelé dvě hodiny. A ceny letenek?

  • Levné letenky nejen na Sicílii pod 600 korun

    (27.04.2011, Rádi cestujeme) Ryanair připravil novou dávku levných letenek, tentokrát od 150 Kč za let vč. tax, chybí pouze poplatek za platbu, který v určitých případech je nulový. V ceně je příruční zavazadlo. Levně lze letět například do měst, jako jsou Glasgow, Valencia, Řím. V nabídce jsou také velmi levné letenky na Sicílii, konkrétně do města Trapani - cena začíná už pod 600 korunami za let.

  • Mimořádně levné letenky k moři na Sicílii

    (02.06.2011, Rádi cestujeme) Plánujete dovolenou na léto? Našli jsme velmi levné letenky k moři na Sicílii do města Trapani. Zpáteční letenky startují za cenu od 588 Kč za osobu vč. tax. V ceně chybí pouze případný poplatek za platbu. V ceně jsou příruční zavazadla. z Memmingen (Mnichov) do Trapani - odlet 5.7./přílet 21.7. Ryanair (objednat) 588 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  


Sponzorované odkazy


Letenky do Arménie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.