EasyJet spouští novou linku do Göteborgu

10. 06. 2010     Rádi cestujeme

EasyJet rozšiřuje své aktivity ve Švédsku. EasyJet bude létat z londýnského letiště Gatwick do švédského Göteborgu. Cena jedné letenky stojí zhruba 27,99 liber. Jde o vůbec první přímou linku tohoto low-cost dopravce na trase Británie-Švédsko. Navíc EasyJet slibuje, že v brzké době oznámí další nové destinace, do kterých budou letadla EasyJetu létat.

Štítky:
easyJet, Letenky, Letenky easyJet, Letiště Gatwick

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letiště Ostrava nabídne novou linku

    (16.09.2009, Akční letenky.cz) Letiště Ostrava nabídne od 25. září novou přímou linku do Mnichova. Létat se z Ostravy do Mnichova bude se společností Job Air – Central Connect Airlines zatím 3x týdně v pondělí, středu a pátek. Letecká společnost Job Air navíc připravila akční nabídku právě na lince Ostrava – Mnichov.

  • Norwegian představuje novou linku z Prahy

    (18.03.2011, Akční letenky.cz) Norská nízkonákladová letecká společnost Norwegian představila v těchto dnech novou linku z Prahy a začala s prodejem letenek. Od 2. června 2011 začne aerolinka provozovat lety na trase Praha – Stockholm hned třikrát týdně. V současné chvíli se nejlevnější zpáteční letenky dají rezervovat za 1874 Kč  (€76,80) včetně poplatků.

  • Jet2 představuje novou linku z Letiště Praha Ruzyně

    (12.07.2010, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová aerolinka Jet2 představuje novou linku. Spojení Letiště Praha - Newcastle bude dostupné od 5. listopadu 2010. Linka bude v provozu až 4 x týdně - a to zejména v období vánočních svátků, do té doby budete moci pořídit letenky do Anglie pro každý pátek a neděli.

  • Ryanair chystá novou linku Bratislava – Trapani

    (26.11.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair oznámila, že chystá novou linku Bratislava – Trapani. Do nové sicilské destinace by měl Ryanair létat od 7. května 2010 zejména díky tomu, že Ryanair do Trapani přidává dvě nová letadla. Linka do Trapani by měla být zatím dvakrát týdně v pondělí a v pátek.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rumunska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.