Březnové speciály: levné letenky od KLM a Air France

21. 03. 2011     Akční letenky.cz

Až do 31. března mohou zákazníci spolupracujících leteckých společností KLM a Air France rezervovat levné letenky do mnoha destinací. Cestovní období je u této akce stanoveno do 30. června. Zvýhodněná nabídka platí například pro africký Johanesburg, indické Dillí nebo Boston.

Štítky:
Air France, Akční letenky, KLM, Letenky do Bostonu, Letenky do Dillí, Letenky do Johannesburgu

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nové linky a „jarní speciály“ aerolinky ČSA

    (15.03.2012, Akční letenky.cz) Podobně jako jiné aerolinky dotváří česká letecká společnost ČSA svůj letový řád a mimo jiné nyní nabízí své  „jarní speciály“ z Prahy. Akce platí až do 18. března a rezervovat můžete letenky na cestovní období 15. duben – 15. červen 2012.

  • WizzAir: levné letenky z Brna a Prahy od 237 Kč

    (19.12.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir nabízí v těchto dnech cenově zajímavé letenky do mnoha destinací, které jsou dostupné z našeho hlavního města i z Brna. Minulý týdne začaly létat první letadla na nové lince Brno – Eindhoven (EIN) a v nabídce jsou teď lednové, únorové a březnové termíny od 237 Kč. Pokud například zvolíte cestovní období [...]

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.

  • Levné letenky: Porto, Paříž, Dublin

    (27.12.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky hledejte tradičně do Milána, odlet z Brna. Letět levně je možné z Memmingenu u Mnichova do portugalského Porta, dvě zpáteční letenky stojí 600 korun. Wizzair připravil levné letenky z Prahy - cena za dvě zpáteční letenky začína na cca. tisícikoruně. Z Bratislavy vás Ryanair levně dopraví do Dublinu. Akční letenky nabízí v tento čas i společnost Norwegian.


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.