Levnější letenky s novou službou aerolinky WizzAir!

04. 04. 2011     Akční letenky.cz

Cestujete rádi, často a pokud možno levně? Ano? Určitě vás pak potěší nová služba maďarské nízkonákladové aerolinky WizzAir, která nabízí členství v klubu Wizz Xclusive Club. Zláštní nabídka platí od 31. března do 15. dubna. Za roční členství v klubu, které vám přinese mnoho výhod, nyní zaplatíte zaváděcí cenu 270 Kč (nebo €9,99).

Štítky:
Wizz Air, Wizz Xclusive Club

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky do Dublinu nyní o 500 Kč levnější

    (13.05.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Aer Lingus spustila novou akční nabídku, ve které nabízí zpáteční letenky se slevou €20. Akce platí pro letenky rezervované do 14. května 2010. Odlet pro akční letenky je stanoven od 25. srpna do 16. prosince 2010. Pokud si v tomto období rezervujete letenky Praha – Dublin, můžete ušetřit 500 Kč.

  • WizzAir nabídne novou linku z Brna od 431 Kč

    (10.06.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir včera představila novou linku z Brna do Nizozemska. Od 16. prosince 2011 budou provozovány lety na trase Brno – Eindhoven vždy dvakrát týdně (pondělí a pátek). Eindhoven se tedy stane třetí destinací dostupnou z letiště Brno Tuřany.

  • Norwegian představuje novou linku z Prahy

    (18.03.2011, Akční letenky.cz) Norská nízkonákladová letecká společnost Norwegian představila v těchto dnech novou linku z Prahy a začala s prodejem letenek. Od 2. června 2011 začne aerolinka provozovat lety na trase Praha – Stockholm hned třikrát týdně. V současné chvíli se nejlevnější zpáteční letenky dají rezervovat za 1874 Kč  (€76,80) včetně poplatků.

  • Jet2 představuje novou linku z Letiště Praha Ruzyně

    (12.07.2010, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová aerolinka Jet2 představuje novou linku. Spojení Letiště Praha - Newcastle bude dostupné od 5. listopadu 2010. Linka bude v provozu až 4 x týdně - a to zejména v období vánočních svátků, do té doby budete moci pořídit letenky do Anglie pro každý pátek a neděli.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.