Prodloužený víkend s Austrian Airlines

04. 04. 2011     Akční letenky.cz

Tradiční rakouská aerolinka Austrian Airlines představuje ve své nabídce pravidelně levné lety do mnoha destinací. Dnes přichází s akcí redmonday a dává k dispozici výhodné letenky do hlavního bulharského města Sofie a do Kolína nad Rýnem. Pokud nemáte plány na tento víkend a rádi byste někam vycestovali, mohla by se vám nabízená možnost zamlouvat.

Štítky:
Austrian, Eurovíkendy

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Prodloužený víkend pro dva v Manchesteru za 3 727 korun

    (11.10.2011, Rádi cestujeme) Strávit prodloužený víkend v Manchesteru nemusí být nijak extra nákladné, zvláště pokud využijete nabídku Ryanairu a zakoupíte "extrémně" levnou letenku za 413 korun. Cena je samozřejmě vč. tax a s příručním zavazadlem. Náklady na ubytování v době letu jsou také přijatelné a tak za prodloužený víkend zaplatí dvě osoby necelé 4 tisíce korun.  

  • Letecky k moři na prodloužený víkend? Proč ne!

    (16.06.2010, Rádi cestujeme) Jste naladěni na léto? Chtěli byste ještě před svou hlavní dovolenou načichnout k vůni moře? Nebo jen tak si udělat radost a zaplavat si ve vlnách? Díky nízkým cenám za letenky, především společnosti Ryanair, ani nemusíte příliš utrácet peníze. Vybrali jsme pro vás aktuální akční letenku na jeden prodloužený víkend a hledali jsme nejlevnější ubytování v blízkosti letiště. Pamatujte, že uvádíme ceny za dvě letenky vč. tax, avšak bez poplatku za rozměrnější zavazadlo. V ceně je pouze příruční zavazadlo, ale na prodloužený víkend by příruční zavazadlo mohlo stačit.

  • Tip na září: Prodloužený víkend v italském Bari jen za 1 478 Kč

    (29.07.2010, Letenky levně) Pokud letošní dovolenou odkládáte až na září a zároveň vám k odpočinku postačí prodloužený víkend, máme pro vás zajímavý tip. V termínu od čtvrtka 23. září do neděle 26. září můžete pobývat v italském Bari, přičemž zpáteční letenka z Prahy vás se společností Wizzair vyjde jen na 1 478 Kč.

  • Letenky do Madridu – prodloužený víkend od 2024 Kč

    (09.02.2011, Akční letenky.cz) Naplánujte si pár měsíců dopředu svůj prodloužený víkend s aerolinkou WizzAir a zaplaťte jen pár korun za svou jarní dovolenou! Za letenky Praha – Madrid totiž stačí zaplatit  pouhých 2024 Kč! Tyto levné letenky jsou dostupné pro výlet ze čtvrtka na sobotu 7. – 9. dubna 2011.


Sponzorované odkazy