Akční letenky od bmibaby a Swiss

08. 04. 2011     Akční letenky.cz

Britská nízkonákladová aerolinka bmibaby pro své zákazníky připravila zajímavou akční nabídku. Letenky do vybraných destinací jsou nyní k dispozici se slevou až 45%, přičemž jejich rezervace je možná až do 19. dubna. Akce ovšem platí na cestu absolvovanou nejpozději do 30. června. Na území České republiky provozuje přepravce pouze pravidelnou linku Praha – Manchester.

Štítky:
Akční letenky, Bmibaby, Letenky Bmibaby, Letenky Swiss, Swiss

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • SWISS nabízí zpáteční letenky od 2177 Kč

    (19.04.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Swiss International Air Lines známější spíše jako SWISS nabízí zajímavé ceny zpátečních letenek do vybraných destinací. Zpáteční letenky do Švýcarska totiž můžete z Prahy pořídit od 2177 Kč včetně daně a poplatků.

  • Letenky do San Francisca? Nyní levněji se SWISS!

    (07.06.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost SWISS spustila 2. června novou přímou linku Curych – San Francisko. Lety budou operovány celkem šestkrát týdně – jediným dnem, kdy spojení není nabízeno, je úterý. Swiss představil zbrusu nový speciální San Francisko design pro Airbus A340. Design je výsledkem soutěže, která proběhla ve Švýcarsku.

  • Vyhrajte letenky od společnosti Swiss!

    (04.05.2010, Letenky levně) Pokud jste soutěživý typ a nebude vám vadit, když aerolinkám Swiss sdělíte některé své osobní údaje, zúčastněte se jarní soutěže o zpáteční letenky po Evropě! Soutěží se hned o deset báječných cen: 1. místo: 2 zpáteční letenky v Business Class po Evropě 2. místo: 2 zpáteční letenky v Economy Class do Švýcarska 3. – 10. místo: dárkový balíček od společnosti Swiss.

  • Swiss International Air Lines: Levné letenky z Prahy do Basileje jen za 2 702 Kč

    (26.09.2011, Letenky levně) Levné letenky z Prahy do Basileje nyní nabízí společnost Swiss, která je známá díky nadprůměrné úrovni svých služeb. Zpáteční letenky včetně všech poplatků pořídíte již za 2 702 Kč. Tato cena je platná na vybrané lety v období od října 2011 do července 2012.


Sponzorované odkazy


Letenky do Austrálie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.