Plánovaná linka Airtrack z Heathrow zrušena

12. 04. 2011     Rádi cestujeme

Plánované železniční spojení hlavního londýnského letiště Heathrow s jihozápadním Londýnem bylo zrušeno. Důvodem jsou peníze. BAA není schopná, nebo nechce, financovat tak nákladný projekt bez státní či jiné dotace. Propojení letiště se stanicemi Reading, Guildford a London Waterloo mělo údajně stát až 2 mld. korun.

Štítky:
Doprava na letiště, Letiště Heathrow

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Dobrá zpráva!! Zrušen poplatek u platby kartou

    (21.05.2010, Rádi cestujeme) Tak jsme se konečně dočkali. Německy soud zrušil vysoké poplatky za platbu kartou u nízkonákladové společnosti Ryanair. Ta měla poplatky za platbu, které navyšovaly cenu letenky o několik desítek procent.

  • Levné letenky na Jamajku

    (10.01.2011, Rádi cestujeme) Opět jsme narazili na poměrně zajímavou cenu letenek - tentokrát do exotikou zavánějící destinace - na Jamajku, města Montego Bay. Zpáteční letenky pro dvě osoby v last minute nabídce - odlet je už 12. ledna 2011 - stojí hezkých 438 €, tedy přibližně 11 000 korun. Link na tuto  zvýhodněnou nabídku je zde. Let je se společností Condor, z Frankfurtu nad Mohanem.

  • LOT omezuje lety z Krakowa

    (03.08.2010, Akční letenky.cz) LOT, tradiční polská aerolinka, omezuje pro zimní období lety z Letiště Krakow. Změna se dotkne zejména těch, kteří využívali služeb polské aerolinky při svých cestách do USA, od měsíce listopad totiž již nebude možné sehnat přímé spojení do Chicaga (prozatím 3 x týdně). Přímý spoj do Athén a Říma bude také zrušen.

  • Zbankrotovanou Mexicanu kupují domácí investoři

    (25.08.2010, Akční letenky.cz) Skupina investorů z Mexika zakoupila 95% podíl letecké společnosti Nuevo Grupo Aeronautico, jež vlastní společnosti Mexicana de Aviacion a společnosti Mexicana Click a Mexicana Link. Právě Mexicana de Aviacion ohlásila k počátku srpna 2010 svůj bankrot. Skupina investorů prozatím neuvedla, kolik za svůj podíl ve společnosti zaplatili, ani kolik jsou ochotni dále do společnosti investovat.


Sponzorované odkazy


Letenky do Běloruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.