S Wizzairem levně do Říma, Corku nebo Neapole

19. 05. 2011     Rádi cestujeme

Nízkonákladový dopravce Wizzair nabízí pouze dnes slevu 20% na všechny své lety. O této plánované akci jsme vás informovali už včera. Pokud jste členy Xclusive klubu, můžete dosáhnout na slevy až téměř 50%. Například let Praha - Neapol uvedený v poslední tabulce bude stát členy Xclusive klubu 804 Kč, pokud nejste členy, zaplatíte 1 020 korun. A ještě více ušetří ti, kteří vlastní kartu Wizz. Při platbě touto kartou, členové Xclusive klubu za popsaný let zaplatí jen 534 korun na osobu!

Štítky:
Akční letenky, Sleva na letenky, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Říma? Zajímají vás letenky Neapol? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair: Levné letenky do Corku jen za 939 Kč

    (02.01.2011, Letenky levně) Ryanair přišel s novou promoakcí, a tak je možné namixovat třeba levné letenky do irského Corku. V případě odletu z Brna pořídíte zpáteční letenky jen za 939 Kč. Při objednávce je nejprve nutné objednat zpáteční letenky Brno - Londýn Stansted a poté v druhé rezervaci Londýn Stansted - Cork.

  • Akční letenky a levné ubytování do Paříže, Říma nebo na Sicílii

    (11.06.2010, Rádi cestujeme) Sepsali jsme několik akčních letenek od společnosti Ryanair a Wizzair. Levně lze letět například do Bari k moři, nebo do Paříže, Bruselu nebo na Sicílii. Konkrétně například Ryanair nabízí levné letenky z Bratislavy do Bruselu, Milana, Říma, Stockholmu nebo do Pisy. Z Wroclawy pak do španělského města Alicante, dále Londýna, Říma nebo Osla. Z Katovic do Bologne.

  • Levné letenky do Kaunasu, Říma nebo Milana

    (05.10.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí levné letenky od 199,- Kč. Poměrně zajímavé jsou tentokrát i odlety z Brna do Londýna nebo Milana. Pokud hodláte letět do Milana z Brna, zaplatíte za dvě osoby přibližně 796,- korun. Levné letenky naleznete u odletů z Berlína, např. do Kaunasu, nebo z Bratislavy.

  • Levné letenky na Mallorku nebo do Uzbekistánu

    (03.12.2011, Rádi cestujeme) Zima sice teprve začíná, ale v dnešních akčních letenkách najdete i lety na nejbližší léto. Kam lze tedy aktuálně levně doletět? Tak například netradičně - do Uzbekistánu. Zpáteční letenka z Brna stojí jen 4 442 korun. Vůbec nejlevnější letenky najdete do Norska nebo Litvy - cena zpáteční letenky je pouze 312 korun! Odlet je z Německa. Z Prahy levně doletíte do Lyonu. Letní destinaci dnes reprezentuje Mallorka, kam vás Ryanair z Bratislavy dopraví jen za 1 560 korun. Na konci článku jsme také vypsali levné ubytování na Mallorce, a tak týdenní dovolená pro dva na tomto ostrově může stát okolo 6 500 korun.  


Sponzorované odkazy