Levné letenky na Mallorku nebo do Uzbekistánu

03. 12. 2011     Rádi cestujeme

Zima sice teprve začíná, ale v dnešních akčních letenkách najdete i lety na nejbližší léto. Kam lze tedy aktuálně levně doletět? Tak například netradičně - do Uzbekistánu. Zpáteční letenka z Brna stojí jen 4 442 korun. Vůbec nejlevnější letenky najdete do Norska nebo Litvy - cena zpáteční letenky je pouze 312 korun! Odlet je z Německa. Z Prahy levně doletíte do Lyonu. Letní destinaci dnes reprezentuje Mallorka, kam vás Ryanair z Bratislavy dopraví jen za 1 560 korun. Na konci článku jsme také vypsali levné ubytování na Mallorce, a tak týdenní dovolená pro dva na tomto ostrově může stát okolo 6 500 korun.  

Štítky:
Letenky do Uzbekistánu, Letenky na Mallorcu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky z Brna do Uzbekistánu od 4504 Kč

    (23.01.2012, Akční letenky.cz) Cestovní agent Pelikán propaguje na svém webu nejrůznější akční letenky do mnoha destinací po celém světě. V současné době je v nabídce například hlavní město Uzbekistánu, kam z České republiky létá letecká společnost UTair. V rezervačním systému se objevují lety v cestovním období leden – květen 2012.

  • Letenky do Asie od 4 401 korun

    (05.01.2012, Rádi cestujeme) Nejlevnější letenky do Asie začínají na přibližně čtyř tisících korunách. Takto levně doletíte do netradičního Uzbekistánu a to z Brna. Další levné letenky nás zavedou do Číny, Indie, Thajska nebo dokonce Íránu.

  • Levné letenky do Taškentu v Uzbekistánu: Z Brna za pouhých 4 401 Kč!

    (07.01.2012, Letenky levně) S nabídkou akčních letenek do uzbeckého Taškentu přišla společnost UTair – v případě odletu z Brna pořídíte zpáteční letenky již za 4 401 Kč! Za tuto báječnou cenu můžete letět třeba 26. ledna tam a 31. ledna zpět. V případě zájmu letenky objednávejte ZDE.

  • Akční letenky do Portugalska nebo na Mallorku

    (22.03.2011, Rádi cestujeme) Opět vás oslovujeme s aktuální nabídkou levných letenek. Kam lze tentokrát si levně zaletět? Mezi levné destinace nyní patří Mallorka - na tento ostrov lze letět opravdu levně, pod 400 Kč za osobu! V akčních letenkách najdete také destinace v Portugalsku nebo na Kypru.


Sponzorované odkazy