WizzAir: soutěž o letenky do zahraničí!

15. 06. 2011     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir zahájila soutěž o nejlepší návrh reklamy, za který mohou nejúspěšnější fanoušci získat víkend strávený v zahraniční metropoli zdarma. Na facebookový profil společnosti můžete posílat navržené reklamy ve formě videa či obrázku doplněného sloganem souvisejícím se jménem aerolinky do 29. června.

Štítky:
Soutěž o letenky, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Soutěž o 2 letenky do Švýcarska

    (07.11.2010, ) Tento víkend bude ve znamení cestovatelských soutěží. Včera jste si mohli přečíst tip na soutěž o eurovíkend v Milánu a dnes tu pro Vás máme další tip na soutěž. Tentokrát jí uspořádali rakouské aerolinky Austrian Airlines a švýcarské aerolinky Swiss International Air Lines.

  • Soutěž o eurovíkend v Curychu

    (29.09.2010, ) Švýcarské muzeum Kunsthaus Zürich ve spolupráci s dopravcem Swiss International Air Lines pořádá soutěž o víkendový pobyt ve švýcarském městě Curych. Soutěž je unikátní v tom, že v ceně jsou zahrnuty vstupenky na jedinečnou výstavu Pabla Picassa v curyšském muzeu, která se koná od 15. října 2010 do 30. ledna 2011.

  • Soutěž o 2 letenky do Milána

    (08.11.2010, Akční letenky.cz) Společnost Lufthansa vyhlašuje soutěž o dvě letenky do Milána. Pokud správně zodpovíte celkem tři soutěžní otázky, můžete to být právě vy, komu budou dopřány letenky do Itálie do jedné z nejkrásnějších metropolí. Soutěže se můžete zúčastnit do 20. prosince 2010.

  • Soutěž o eurovíkend v Miláně

    (06.11.2010, ) Italská banka UniCredit Bank ve spolupráci s dopravcem Lufthansa uspořádal listopadovou soutěž o hodnotné ceny. Jak je zmíněno v nadpise článku, hlavní cenou je tentokrát víkend v italském Milánu pro 2 osoby. V ceně jsou zahrnuty zpáteční letenky z Prahy, dvě noci ve čtyřhvězdičkovém hotelu a dokonce i česky mluvící průvodce městem.


Sponzorované odkazy