Delta Air Lines: nová přímá linka do Atlanty

06. 06. 2011     Akční letenky.cz

Letecká společnost Delta Air Lines minulý týden oznámila a obnovila přímé spojení mezi Prahou a Atlantou. Lety budou v rámci letní sezóny provozovány čtyřikrát týdně (úterý, čtvrtek, pátek a sobota). Od 2. června jsou  na letišti v Praze – Ruzyni otevřeny samoodbavovací kiosky, které umí komunikovat v mnoha světových jazycích.

Štítky:
Delta, Letenky Delta, Letenky do Atlanty, Letenky do USA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Alitalia: spolupráce s KLM, Air France a Delta Air Lines

    (07.07.2010, Akční letenky.cz) Italská aerolinka Alitalia se připojuje ke kooperaci s leteckými obry Air France, KLM a Delta Air Lines. Aerolinky se po vzájemné dohodě rozhodly spolupodílet se na nákladech a tržbách z transatlantických letů. Společným podnikem získají aerolinky přístup ke 3. největšímu trhu v Evropě.

  • Konec letenek Delta Air Lines z Prahy i Budapešti

    (23.11.2011, Akční letenky.cz) Pravděpodobně kvůli slabé poptávce a redukci transatlantických linek ruší americká letecká společnost Delta Air Lines přímé lety z Prahy do Atlanty a v roce 2012 s linkou nepočítají ani v letním letovém řádu. Na webu aerolinky je však stále možná rezervace letů zajišťovaných skupinou Air France-KLM, se kterou spolupracuje také náš národní přepravce ČSA.

  • Levné letenky do Montrealu: Z Vídně s Delta Air Lines jen za 11 768 Kč

    (13.10.2010, Letenky levně) Se zajímavou nabídkou na zpáteční letenky do Montrealu přišla společnost Delta Air Lines. Z Vídně se do tohoto druhého největšího města v Kanadě můžete podívat za pouhých 11 768 Kč! Letenky za tuto cenu pořídíte například tehdy, poletíte-li 13. ledna tam a 22. ledna zpět. V případě zájmu si své letenky můžete objednat online ZDE.

  • Iceland Express: Přímá linka z Prahy na Island

    (28.02.2012, Letenky levně) Pokud se chystáte vydat během léta do země sopek a gejzírů, využít můžete nové linky islandské nízkonákladové společnosti Iceland Express.  Nová linka je prvním pravidelným leteckým spojením mezi Prahou a Islandem (Reykjavík). Na nové trase bude aerolinka létat od 20. června do  30. srpna, jednou týdně vždy ve středu.


Sponzorované odkazy