WizzAir: levné letenky po Evropě od 431 Kč

30. 06. 2011     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir svým zákazníkům nabízí levné letenky do mnoha destinací v Evropě. V rámci České republiky aerolinka vypravuje své letadla z letišť v Brně a Praze. Do Itálie, Nizozemska, Velké Británie a Norska se právě teď můžete podívat od 431 Kč (jeden let).

Štítky:
Akční letenky, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • easyJet letenky po Evropě od 499 Kč

    (16.08.2010, Akční letenky.cz) Neváhejte, sbalte si své „saky paky“ a hurá na výlet po Evropě. EasyJet letenky jsou totiž dostupné již od 499 Kč a to za jednu cestu včetně daní. Pokud si odpustíte finančí a věcnou zátěž – odbavované zavazadlo, můžete se již za pár korun podívat po Evropě při odletu z Letiště Praha Ruzyně.

  • Aer Lingus: levné letenky po Evropě se slevou 50%

    (07.04.2011, Akční letenky.cz) Pouze dnes 7. dubna nabízí irská nízkonákladová aerolinka Aer Lingus akční letenky po Evropě se slevou více než 50%. Do půlnoci je možno rezervovat lety na období 3. května až 20. října a následně si užít příjemný výlet. Z území České republiky provozuje letecká společnost pouze pravidelnou linku Praha – Dublin.

  • Zkrátka levné letenky po Evropě od 237 Kč!

    (24.05.2012, Akční letenky.cz) Letadlem lze v dnešní době cestovat poměrně levně, i když už jsou pryč doby, kdy jsme létali doslova za pár korun. O levné letenky z České republiky a Slovenska se starají především nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a WizzAir, díky kterým můžete létat třeba i za 237 Kč včetně poplatků. Uvedenou částku zaplatíte například při letu [...]

  • Prodloužené víkendy po Evropě od 1695 Kč

    (18.10.2010, Akční letenky.cz) Přemýšleli jste o tom, že byste si vzali v práci pár dní volna a odcestovali se toulat po Evropě? Pokud ano, tak máme pro vás skvělé zprávy – přinášíme novinky o možnostech tzv. prodloužených víkendů s Austrian Airlines.


Sponzorované odkazy