Mimořádně levné letenky z Prahy do Barcelony nebo Paříže

29. 07. 2011     Rádi cestujeme

Dnes vám zasíláme ještě jednou informaci o levných letenkách - důvodem jsou mimořádně levné letenky z Prahy do Barcelony a Paříže - cena za zpáteční letenku okolo 1 000 Kč. Letenky jsou navíc s letním termínem. Odlet je v měsíci srpen. Letenky určitě za takto nízkou cenu se moc na internetu neohřejí, proto kupujte co nejdříve. U nabídky letenky do Paříže jen připomeneme, že letenka je na hlavní pařížské letiště CDG.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Barcelony, Letenky do Francie, Letenky do Paříže, Letenky do Španělska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Zajímají vás letenky Barcelona? Vybírejte pohodlně online!
  • Mimořádně levné ubytování v Londýně

    (04.12.2011, Rádi cestujeme) Jedna z nejnavštěvovanějších metropolí světa - Londýn - je z Česka poměrně dobře dostupná, a to především díky aerolinkám Wizz Air nebo easyjet. V našem vyhledávači levných hotelů se objevila nabídka tříhvězdičkového hotelu Best Western Victoria Palace. Cena za dvoulůžkový pokoj je 147 korun! Jde údajně o 75% slevu. Termín pobytu: noc z 31.1-1.2. 2012.

  • Levné letenky do Kaunasu, Říma nebo Milana

    (05.10.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí levné letenky od 199,- Kč. Poměrně zajímavé jsou tentokrát i odlety z Brna do Londýna nebo Milana. Pokud hodláte letět do Milana z Brna, zaplatíte za dvě osoby přibližně 796,- korun. Levné letenky naleznete u odletů z Berlína, např. do Kaunasu, nebo z Bratislavy.

  • Mimořádně levné letenky k moři na Sicílii

    (02.06.2011, Rádi cestujeme) Plánujete dovolenou na léto? Našli jsme velmi levné letenky k moři na Sicílii do města Trapani. Zpáteční letenky startují za cenu od 588 Kč za osobu vč. tax. V ceně chybí pouze případný poplatek za platbu. V ceně jsou příruční zavazadla. z Memmingen (Mnichov) do Trapani - odlet 5.7./přílet 21.7. Ryanair (objednat) 588 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

  • Levné letenky na Mallorku nebo do Uzbekistánu

    (03.12.2011, Rádi cestujeme) Zima sice teprve začíná, ale v dnešních akčních letenkách najdete i lety na nejbližší léto. Kam lze tedy aktuálně levně doletět? Tak například netradičně - do Uzbekistánu. Zpáteční letenka z Brna stojí jen 4 442 korun. Vůbec nejlevnější letenky najdete do Norska nebo Litvy - cena zpáteční letenky je pouze 312 korun! Odlet je z Německa. Z Prahy levně doletíte do Lyonu. Letní destinaci dnes reprezentuje Mallorka, kam vás Ryanair z Bratislavy dopraví jen za 1 560 korun. Na konci článku jsme také vypsali levné ubytování na Mallorce, a tak týdenní dovolená pro dva na tomto ostrově může stát okolo 6 500 korun.  


Sponzorované odkazy