Mimořádně levné ubytování v Londýně

04. 12. 2011     Rádi cestujeme

Jedna z nejnavštěvovanějších metropolí světa - Londýn - je z Česka poměrně dobře dostupná, a to především díky aerolinkám Wizz Air nebo easyjet. V našem vyhledávači levných hotelů se objevila nabídka tříhvězdičkového hotelu Best Western Victoria Palace. Cena za dvoulůžkový pokoj je 147 korun! Jde údajně o 75% slevu. Termín pobytu: noc z 31.1-1.2. 2012.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • Mimořádně levné letenky z Prahy do Barcelony nebo Paříže

    (29.07.2011, Rádi cestujeme) Dnes vám zasíláme ještě jednou informaci o levných letenkách - důvodem jsou mimořádně levné letenky z Prahy do Barcelony a Paříže - cena za zpáteční letenku okolo 1 000 Kč. Letenky jsou navíc s letním termínem. Odlet je v měsíci srpen. Letenky určitě za takto nízkou cenu se moc na internetu neohřejí, proto kupujte co nejdříve. U nabídky letenky do Paříže jen připomeneme, že letenka je na hlavní pařížské letiště CDG.

  • Letní dovolená: hledáme levné ubytování na cestách!

    (20.06.2012, Akční letenky.cz) Máte již zajištěny letenky nebo naplánovaný výlet a hledáte levné ubytování? V dnešní době to není velký problém, ani když zrovna nemáte přatele po celém světě. Existuje totiž celá řada možností jak najít dočasnou střechu nad hlavou, mezi něž určitě patří ubytovací servery. Asi nejznámější webové stránky se zaměřením na levné ubytování jsou booking.com. V [...]

  • Ubytování v Paříži o Vánocích se slevou 75%

    (08.10.2011, Rádi cestujeme) V našem vyhledávači levného ubytování se vyskytla velmi zajímavá nabídka ubytování v Paříži. Ubytování je se slevou 75% a dvě osoby zaplatí za pokoj pouhých 224 Kč. Vzhledem k termínu jde o cenu velmi nízkou. Více nabídek levného ubytování hledejte zde. Další levné letenky pro změnu najdete na této podstránce webu Radicestujeme.  

  • Ve dvou na týden levně letecky do Benátek

    (15.12.2011, Rádi cestujeme) Máme pro vás tip na týdenní eurovíkend. V těchto dnech prodává Wizzair mimořádně levně letenky z Prahy do Benátek. Za zpáteční let zaplatíte jen 614 korun. Přikládáme také ubytování v hotelu Alla Salute. Za týdenní ubytování dvou osob vč. snídaní zaplatíte 7 275 korun. Pokud byste chtěli na ubytování ušetřit 288 korun, využijte web money-back.cz. Více zde. Celkem tedy za týdenní letecký eurovíkend v Benátkách pro dva bez slevy zaplatíte 8 503 Kč.


Sponzorované odkazy