Jet2 akce: z Prahy do Anglie od 940 Kč!

11. 07. 2012     Akční letenky.cz

Hned do čtyř měst na Britských ostrovech můžete vyrazit z Prahy prostřednictvím britské nízkonákladové aerolinky Jet2, která právě nabízí akční letenky především na podzimní měsíce. Nejlevněji můžete rezervovat jednosměrné lety od 940 Kč.

Štítky:
Akční letenky, Jet2, Letenky do Velké Británie, Letenky Jet2

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky s Jet2 a 10% slevou do Manchesteru nebo Leedsu

    (10.10.2011, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Jet2 nabízí slevu až 10% na všechny své zimní lety, pokud zadáte ten správny promo kód. Jet2 spojuje Prahu přímo s Edinburghem, Leedsem, Manchesterem a Newcastlem. Při rezervaci dostanete možnost zadat promo kód až při samém závěru rezervace.

  • Jet2: levné letenky do Anglie od 940 Kč

    (06.08.2012, Akční letenky.cz) Na webu britské nízkonákladové aerolinky Jet2 jsou ještě pořád k dispozici akční letenky z Prahy do čtyř měst na Britských ostrovech. Nejlevnější jednosměrné lety vyjdou klienty letecké společnosti na 940 Kč včetně poplatků.

  • Levné letenky do britských měst od aerolinky Jet2

    (25.02.2013, Akční letenky.cz) Pokud plánujete v blízké době návštěvu Velké Británie mohl by se vám hodit tip na celkem výhodné letenky od letecké společnosti Jet2. Mimo jiné provozuje tento přepravce také lety z letiště Praha, odkud létá přímo do Edinburghu, Newcastlu, Manchesteru a Leedsu.

  • Letenky z Prahy do Británie a nová linka aerolinky Jet2

    (04.04.2013, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová aerolinka Jet2 sice nabízí akční letenky spíše sporadicky, nicméně je lze na webu často rezervovat poměrně levně také z našeho hlavního města. Přímé lety jsou směrovány na Britské ostrovy a to do Edinburghu, Leedsu, Newcastlu, Manchesteru a nově také do East Midlands.


Sponzorované odkazy