SmartWings: nové linky z letiště Ostrava

12. 03. 2012     Akční letenky.cz

Podle letového řádu české letecké společnosti SmartWings to vypadá na posilování letů z ostravského letiště do vybraných letních destinací. Vyskytly se i informace o nové lince Ostrava – Paříž (CDG), ale na webu samotného letiště a v rezervačním systému aerolinky prozatím chybí.

Štítky:
Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nové linky z letiště Praha od SAS a SmartWings

    (26.11.2012, Akční letenky.cz) Další nové linky byly ohlášeny na webových stránkách leteckých společností SmartWings a SAS, které tímto rozšíří nabídku letů z letiště Praha.

  • Události týdne: linky nové i ukončené, akční letenky

    (07.12.2011, ALetenky.cz) Od začátku tohoto týdne bylo zveřejněno hned několik zajímavých informací, ke kterým patří nejen pravidelné akční nabídky aerolinek, ale také nové a rušené linky.

  • Nové přímé linky z letiště Praha

    (26.03.2012, Akční letenky.cz) V posledních dnech se vyrojilo několik nových informací, které se týkají letiště Praha. Podle letových řádů a webových stránek hned tří aerolinek (Aegean Airnines, Belle Air a Volotea Airlines) se dají očekávat nové linky z našeho hlavního letiště.

  • ČSA nabízí nové linky do exotických destinací

    (26.08.2011, Akční letenky.cz) Česká letecká společnost ČSA na svých webových stránkách konečně představila ohlašované linky do vybraných světových destinací. V současné době již klienti mohou rezervovat letenky do deseti nově nabízených měst v Africe, Asie a Austrálie, které aerolinka obsluhuje ve spolupráci s přepravcem Etihad Airways.


Sponzorované odkazy