Norwegian: nové linky z Bratislavy do Osla a Kodaně

24. 11. 2011     Akční letenky.cz

Už v pondělí oznámila skandinávská nízkonákladová aerolinka Norwegian Air Shuttle rozšíření svého letového řádu, které se mimo jiné týká také letiště Bratislava. Lety se konečně objevují také na webu letecké společnosti a ze Slovenska tedy začne přepravce létat nejdříve do norského Osla a následně i do dánské Kodaně.

Štítky:
Lety do Dánska, Lety do Kodaně, Lety do Norska, Lety do Osla, Norwegian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Kodaně? Zajímají vás letenky Oslo? Vybírejte pohodlně online!
  • Události týdne: linky nové i ukončené, akční letenky

    (07.12.2011, ALetenky.cz) Od začátku tohoto týdne bylo zveřejněno hned několik zajímavých informací, ke kterým patří nejen pravidelné akční nabídky aerolinek, ale také nové a rušené linky.

  • Nové přímé linky z letiště Praha

    (26.03.2012, Akční letenky.cz) V posledních dnech se vyrojilo několik nových informací, které se týkají letiště Praha. Podle letových řádů a webových stránek hned tří aerolinek (Aegean Airnines, Belle Air a Volotea Airlines) se dají očekávat nové linky z našeho hlavního letiště.

  • ČSA nabízí nové linky do exotických destinací

    (26.08.2011, Akční letenky.cz) Česká letecká společnost ČSA na svých webových stránkách konečně představila ohlašované linky do vybraných světových destinací. V současné době již klienti mohou rezervovat letenky do deseti nově nabízených měst v Africe, Asie a Austrálie, které aerolinka obsluhuje ve spolupráci s přepravcem Etihad Airways.

  • Ryanair přidává nové linky z Manchesteru

    (26.01.2011, Rádi cestujeme) Ryanair posiluje svou pozici na letišti v Manchesteru a přidává nové linky do měst Alicante, Faro, Madrid a Tenerife. Navíc zvýší počet letů na stávající trase Manchester-Dublin. Let z Manchesteru do Alicante bude spuštěn 12. dubna, ostatní po 14. dubnu. Ryanair také slíbil, že na uvedených trasách bude létat levněji než společnosti jako EasyJet, Jet2.com či Flybe (tady aspoň vidíme, jaký pozitivní vliv na cenu, z hlediska cestovatele, má zdravé konkurenční prostředí). Ryanair očekává přes 600 tis. přepravených osob a vznik 600 pracovních míst.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.