Co nejlevnější letenky do vzdálených míst

17. 11. 2011     Rádi cestujeme

Máme pro vás levné letenky do vzdálených destinací, jako jsou např. Bangkok, New York, Peking, Portoriko či Melbourne. Letenka do New Yorku za přibližně 7 000 korun, Bangkok za 9 541 korun a Peking za 9 878 korun.

Štítky:
Letenky do Austrálie, Letenky do Bangkoku, Letenky do Číny, Letenky do Melbourne, Letenky do New Yorku, Letenky do Pekingu, Letenky do Portorika, Letenky do Thajska, Letenky do USA, Nejlevnější letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí

    (31.05.2011, Rádi cestujeme) V dnešním článku se zaměříme na nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí, jako jsou Ženeva, Madrid, Londýn, Kodaň, New York, Soul atd. Tentokrát jsme nehledali nejlevnější možnosti - zřejmě bychom v tom případě volili jiné odletové letiště než-li to v Praze. Podívejme se na letenky z pohledu cestujícího, který trvá na odletu z Prahy.

  • Nejlevnější letenky: aktuální nabídka!

    (01.12.2011, ALetenky.cz) V tomto článku pro vás pravidelně připravujeme přehled aktuálních nabídek na nejlevnější letenky. Monitorujeme nabídky leteckých společností včetně nízkonákladových.

  • Nejlevnější letenky: aktuální nabídka

    (11.08.2011, ALetenky.cz) V tomto článku pro vás pravidelně připravujeme přehled aktuálních nabídek na nejlevnější letenky. Monitorujeme nabídky leteckých společností včetně nízkonákladových.

  • Co nejlevnější letenky za exotikou

    (10.07.2011, Rádi cestujeme) Pokusili jsme se najít, co nejlevnější letenky do takových exotických krajů jako jsou Venezuela, Martinik, Jamajka nebo Aruba. Žádný z odletů sice není z ČR, přesto cena okolo 12 000 korun je určitě zajímavá.    


Sponzorované odkazy


Letenky do Spojených Arabských Emirátů (SAE)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.