Letenky do Santiaga za 520 korun, Eindhoven jen 614 Kč

04. 12. 2011     Rádi cestujeme

Do španělského Santiaga můžete z německého Frankfurtu/Hahnu doletět jen za 520 korun - cena je za zpáteční letenku. Cena za zpáteční letenky pro dva a týdenní ubytování pro dva je jen okolo 6 500 Kč. V případě, že byste raději navštívili Holandsko, máme pro vás zpáteční letenku z Brna do Eindhovenu. Cena této letenky je něco málo přes 600 korun.  

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Wizz Air: Brno – Eindhoven za 1130 kč

    (14.09.2012, ) Po delší době zde mámé nabídku pro cestující z okolí brněnského letiště. U společnosti Wizz Air si můžete zarezervovat levné letenky do Eindhovenu a zpět za pouhých 1130 kč. Udělejte si např. eurovíkend v Eindhovenu na vlastní pěst a využijte této lákavé nabídky. Odlet: Tuřany Arpt, Brno Přílet: Welschap Arpt, Eindhoven, Nizozemsko Letenky za tuto cenu jsou k dostání pouze pro lety v období od října do prosince. Bližší informace k volným termínům naleznete zde

  • Zpáteční let z Brna do Holandska za 614 korun?

    (12.12.2011, Rádi cestujeme) Ano. Našli jsme zpáteční let z Brna do Holandska za hezkých 614 korun. Cena je vč. tax. V ceně je příruční zavazadlo, což na pětidenní pobyt by mohlo vystačit. Konkrétně doletíte do města Eindhoven, cca. 110 km od Amsterdamu. Let je se společností Wizzair, jak jistě již někteří tušíte.  

  • Letenky za 6 korun jsou stále v prodeji, Cork za 55 korun

    (20.08.2012, Rádi cestujeme) Je to neuvěřitelné, ale aerolinka Ryanair má stále v nabídce letenky za 6 korun. A aby toho nebylo málo, přibylo několik dalších extrémně zlevněných destinací - irský Cork či francouzská Paříž. Můžete tak zakoupit letenky po Evropě za pár desítek korun! Poslední letenka vede z Budapeště do Bruselu. Svůj trip tak můžete obohatit o návštěvu krásného maďarského města. Cena zpáteční letenky je 9 korun.

  • Letenky do Říma za 295 korun, Sicílie za 443 korun

    (21.03.2012, Rádi cestujeme) Dali jsme si záležet, a našli jsme extrémně levné letenky do Říma. Zpáteční letenka stojí jen 295 korun! K dalším velmi levným letenkám patří i ty na Sicílii nebo na Krétu. Na Krétu doletíte z Brna s přestupem v Miláně za něco málo přes 1 400 korun. Pokud se vydáte z Brna přes Milano (zpět přes Stansted) na španělskou Ibizu, zaplatíte 1 903 korun za zpáteční letenku - celkově za 16ti denní pobyt zaplatí dvě osoby přibližně 12 500 korun. To už je pěkně dlouhá dovolená u moře za poměrně nízkou cenu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.