Letenky nejen do Skandinávie: ceny od 312 korun

04. 01. 2012     Rádi cestujeme

Akční letenky nás tentokrát zavedou především do Skandinávie - do Švédska a Norska. Letenky do těchto států můžete sehnat za pár set korun. Z dalších levných letenek nás především zaujaly nabídky z rakouského Salzburgu do Dublinu a z Vratislavi (Wloclavi) na řecký ostrov Krétu - na Krétu vám postačí něco málo přes 2 tisíce korun.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letecky k moři od 975 korun, z Brna od 1 530 korun

    (01.04.2012, Rádi cestujeme) Rádi byste letěli (nejen) na víkend k moři? Našli jsme levné letenky z Prahy do Řecka, z Prahy na Ibizu případně z Brna na Sardinii. Vůbec nejlevnější letenky k moři najdete na trase z Bratislavy na Sardinii nebo na Mallorku. Zpáteční letenka je za cenu zhruba 1 000 korun. K velmi zajímavým destinacím dnešních akčních letenek patří Malta. Za cenu necelých 7 000 korun získáte dvě zpáteční letenky z Prahy na Maltu a ubytování na 5 nocí pro dvě osoby.

  • Levné letenky nejen na Sicílii pod 600 korun

    (27.04.2011, Rádi cestujeme) Ryanair připravil novou dávku levných letenek, tentokrát od 150 Kč za let vč. tax, chybí pouze poplatek za platbu, který v určitých případech je nulový. V ceně je příruční zavazadlo. Levně lze letět například do měst, jako jsou Glasgow, Valencia, Řím. V nabídce jsou také velmi levné letenky na Sicílii, konkrétně do města Trapani - cena začíná už pod 600 korunami za let.

  • Letenky do Norska za 279 korun

    (09.05.2012, Rádi cestujeme) Nadpis článku je opravdu pravdivý - lze zakoupit zpáteční letenky vč. tax za necelých 300 korun. A to např. z Katovic do Osla. Let je zajímavý nejen cenou, ale i termínem letu - od čtvrtku do úterý, tedy prodloužený víkend.  

  • Letenky z Polska s cenou pod 400 korun

    (15.09.2011, Rádi cestujeme) Velmi levné letenky lze dnes najít, pokud zvolíte za své odletové letiště některé z blízkých v Polsku. Letenka do Irska za cca. 1000 korun, Brusel přibližně za 400 korun, do Skandinávie či Itálie také pod 400 Kč. Kyjev za krásných 677 korun - všechny ceny jsou za zpáteční letenku! K zajímavým letenkám patří také let do Egypta a zpět za cenu 3 562 korun vč. tax. Termín letu je v první polovině prosince.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.